Ga naar de teampagina van ST HOC/Valther Boys JO11-1

Jaarverslag HOC JO11-1

HOC JO11-1 ZET KROON OP TOPSEIZOEN MET TOERNOOIWINST IN SLEEN

Zaterdag 1 juni mochten onze toppers van JO11-1 nog een keer hun voetbalkunsten vertonen op het altijd leuke en goed georganiseerde Herman Brood-toernooi. In een broeierig warm Sleen bleken onze geelhemden over de langste adem te beschikken en keerden ze na drie winstpartijen en een remise met de grootste beker huiswaarts.

De eerste pot was tegen Bargeres JO11-2. Een taai ploegje, maar ze moesten toch hun meerdere erkennen in HOC dat een zakelijke 2-0 overwinning boekte. Daarna tegen WNBC JO11-1 dat ook nog ongeslagen was. Ondanks een veldoverwicht en een regen aan kansen voor HOC bleef het toch bij 0-0, mede dankzij de sterk keepende sluitpost van WNBC. Tegen Bargeres JO11-3 vlogen de ballen er wel in, deze wedstrijd werd met maar liefst 5-0 gewonnen. Goed voor het doelsaldo, want WNBC wist zijn laatste twee potjes ook te winnen. Ook tegen Sleen JO11-1 moest HOC dus winnen en dat bleek ondanks de tropische temperaturen geen enkel probleem. Onze geelhemden vonden vier keer het net en Nikia hield haar doel deze middag ook nog eens helemaal schoon.

In Odoorn werden het onlangs behaalde kampioenschap en de toernooiwinst nog een keertje goed gevierd met een patatje, snack (Boshof bedankt!) en drinken en namen we tevens afscheid van Pascal die naar FC Emmen gaat en van Jeen en Jan Willem die naar Meppel verhuizen. Een mooie afsluiting van een geweldig voetbalseizoen!