Ga naar de teampagina van HOC 5

HOC 5 - Weerdinge 3

We zijn inmiddels twee weken verder. Allemaal 2 weken ouder, allemaal weer 2 weken extra levenservaring. Menig speler had in tussentijd genoten van een welverdiende vakantie. Met een fitte selectie van liefst 15 man, een duidelijk strijdplan en een bal, speelden we vandaag tegen Weerdinge. Ietwat gepikeerd liet Marcel voor de wedstrijd weten dat hij in de uitwedstrijd bij Weerdinge de beste wedstrijd uit zijn carrière had gespeeld, maar dat dit niet beloond werd met de MOTM bokaal. Vandaag dus zaak om een nog betere wedstrijd te spelen en om de bokaal alsnog te verdienen.

We startten flitsend. De eerste kans van vandaag was voor Jan. Helaas was hij nog niet helemaal warm en had het schot niet voldoende kracht. Hierna volgden nog enkele kansen, waarbij met name Martijn alias Bakkie het vizier niet op scherp had staan. Normaal is zijn taak het voorkomen van doelpunten, dus dit is niet verrassend. Weerdinge kreeg ook nog een goede kans, maar Jordy voorkwam met een ultieme sliding op de doellijn een tegendoelpunt.

Of er in de rust nog motiverende woorden zijn gesproken door leider Jans weet ik niet, want ik mocht warmlopen.

De tweede helft begon wederom goed. Na één van de goedlopende aanvallen was het Henri die zijn schoenmaat 45 tegen de bal zette en voor de 1-0 zorgde. Niet veel later schoot Bakkie ons zelfs op 2-0. We bleven de betere ploeg en speelden de wedstrijd gecontroleerd uit. Uit de laatste aanval maakte Marcel ook nog de 3-0, waarna Jans voor het einde van de wedstrijd floot.

Na afloop heb ik heel even getwijfeld om de bokaal alsnog aan Marcel te geven, maar onder grote druk van mijn teamgenoten is de MOTM naar Age gegaan. Overigens zeer terecht, want good old age speelde een prima wedstrijd. Net als trouwens de overige 14 spelers van vandaag, maar er kan er maar één het verslag van de volgende wedstrijd schrijven. Een prima wedstrijd, een sportieve tegenstander en een lekker biertje na afloop. Wat willen we nog meer..

Groeten, Bas