HOC JO11-1 – SVV’04 JO11-1

ST HOC/Valther Boys JO11-1

Teampagina

GEELHEMDEN HOC OPNIEUW TE STERK VOOR ZWART-WITTEN UIT OLIEDORP

Een week na doelpuntrijke remise in een kletsnat Bargeres mochten onze toppers zaterdagochtend 23 maart weer eens thuis in Odoorn hun voetbalkunsten vertonen. Tegenstander was SVV’04 JO11-1, een leuk ploegje waar we ook in het najaar al twee keer tegen hadden gespeeld. Na een spannende eerste helft bleek HOC in het tweede bedrijf het meeste over te hebben en ging het terecht met de 4-1 winst aan de haal.

Omdat Luna nog ziek was en Danny ons voorlopig nog even alleen als supporter kan ondersteunen, hadden we wat hulptroepen nodig. Tijn en Roan wilden wel met ons meespelen, dus dat was top! HOC begon erg sterk aan het duel met de Schoonebekers.

Met verzorgd combinatievoetbal werd de defensie van de bezoekers ontrafeld en het was Jesper die met een droog schot door het midden de score opende voor HOC. Vlak na de eerste time-out maakte Roan er 2-0 van en HOC ging vrolijk door met aanvallen. Maar ook de zwart-witten kwamen er soms gevaarlijk uit via de counter en uit een vrije trap van SVV’04 werd het plots toch 2-1. Beide teams kregen daarna nog mooie kansen om te scoren, maar Nikia en haar collega hielden hun doel verder knap schoon tot aan de rust.

Na de ranja en wat tactische aanwjzingen begon HOC ook weer sterk aan het tweede bedrijf. Pascal, Jesper en Daan lieten een paar mooie ‘voetbaldriehoekjes’ zien en aan de rechterkant hadden Tijn en Jeen de zaakjes ook prima op orde. En zoals altijd was Bram achterin weer een betrouwbaar slot op de deur. Toch moest Nikia nog een hard schot uit de bovenhoek ranselen en dat deed ze met verve. HOC voerde de druk daarna weer op en de 3-1 kon eigenlijk niet uitblijven. Een hard schot van Pascal werd nog wel knap gekeerd door de keeper van de gasten, maar Jeen was er als de kippen bij om de rebound binnen te tikken: 3-1 voor HOC! De geel-zwarten bleven goed naar voren voetballen en uit een fraaie aanval over meerdere schijven knalde Daan hard de 4-1 tegen de touwen. Sem, Daan en Jesper kregen daarna nog kansen om de score op te voeren, maar dit bleek uiteindelijk ook de eindstand. Een verdiende zege dankzij mooi voetbal en een prima inzet!