BARGERES JO11-1 – HOC JO11-1

ST HOC/Valther Boys JO11-1

Teampagina

KLETSNAT EN DOELPUNTRIJK SPEKTAKELSTUK EINDIGT IN REMISE

Ondanks de vele millimeters regen ging onze wedstrijd tegen Bargeres JO11-1 zaterdagochtend 16 maart gewoon door. We werden om 10.15 uur verwacht op sportpark Easy Fit in Bargeres. Omdat Luna en Danny er niet bij waren, hadden we Steijn mee als extra kracht zodat we toch met acht spelers konden beginnen.

Ondanks de gestage regen en de steeds natter wordende grasmat werd het een leuke en spannende wedstrijd die uiteindelijk in 4-4 eindigde.

HOC kwam sterk uit de startblokken. Pascal was zeer attent bij een vrije bal en na een korte indribbel vloog zijn schot via een speler van Bargeres in het doel. Sem had even daarna ook de 2-0 op zijn schoen, maar dit keer bracht de goalie van Bargeres redding voor de thuisclub. Voorin hadden de roodhemden een paar rappe spitsen lopen en via een snelle  counter maakte een van hun knap de 1-1. Daarna was het woord weer aan HOC dat een aantal fraaie aanvallen en mooi combinatievoetbal liet zien. Pascal, Jesper en Daan waren combinerend prima op dreef, terwijl aan de rechterkant Steijn en Jeen ook hun mannetje stonden. Na de eerste time-out scoorde Sem de 2-1 na een mooie HOC-aanval. Vlak voor rust werd het toch weer 2-2 ondanks goed verdedigend werk van Bram en Nikia.

Omdat het nog steeds pijpenstelen regende werd er kort gepauzeerd op het veld en gingen we snel weer verder met de tweede helft. Opnieuw begonnen onze geelhemden sterk: Daan profiteerde van getreuzel in de defensie van Bargeres en prikte handig de 3-2 binnen. Aan de andere kant moest Nikia een aantal keren handelend optreden om een nieuwe gelijkmaker te voorkomen. Uit een corner kwam HOC via een kopbal van Sem en intikker van Pascal op 4-2 en niet veel later had Jesper zelfs de 5-2 kunnen maken. Zijn schot schampte echter de buitenkant van de paal. Na weer een snelle counter en goal van Bargeres werd het toch weer spannend en moesten we nog even vol aan de bak. Lange tijd leek de verdiende 4-3 zege binnen te worden gesleept, maar vlak voor tijd lepelde een van de spitsen van Bargeres alsnog de gelijkmaker over de sterk keepende Nikia. Niet veel later klonk het eindsignaal en konden onze toppers de warme douches opzoeken!