Ter Apel 96 JO11-1 – HOC JO11-1

ST HOC/Valther Boys JO11-1

Teampagina

GEELHEMDEN HOC KRIJGEN NET TE WEINIG IN BOESKOOLDORP

Zaterdag 29 september stond al weer de tweede competitiewedstrijd voor onze boys & girls op het programma. Om 10.45 uur mochten we aantreden in Ter Apel voor de pot tegen de plaatselijke JO11-1. Het werd een gelijk opgaande wedstrijd waarin we al vrij snel met 1-0 voor kwamen. Uiteindelijk bleek Ter Apel net even iets meer geluk te hebben in de afronding en werd het 3-1 voor de thuisploeg.

 

Bram was er dit keer niet bij en Sem moest invallen bij JO13-2 en dus hadden we precies genoeg spelers. Hetzelfde gold voor Ter Apel en dus begonnen beide teams zonder wissels aan de wedstrijd. Danny en Pascal waren deze ochtend met doelvrouw Nikia het slot de deur. Daan, Jesper en Jeen vormden het middenveld en Jasper en Luna moesten voorin voor de nodige dreiging zorgen van de geel-zwarten. HOC begin goed aan de wedstrijd en kreeg meteen een paar kansjes. Uiteindelijk was het Jesper die met en laag schot de trekker overhaalde en de sterke goalie van Ter Apel verschalkte. We kregen kansen om de score op te voeren, maar uit een snelle counter maakte Ter Apel de 1-1. Het eerste schot werd nog knap gekeerd door Nikia, maar in de rebound was ze kansloos. HOC ging meteen op zoek naar een nieuwe voorsprong. Jasper en Luna waren dicht bij en vlak voor rust kreeg Jesper de uitgelezen kans op de 2-1, maar zijn vizier stond helaas iets te hoog gericht.

 

Na de ranja kwamen we weer sterk uit startblokken. Pascal beloonde een fraai rush bijna met een goal. Zijn lage schuiver scheerde net langs de voor ons verkeerde kant van de paal. Daan had ook een paar mooie acties in huis en zette Jasper een keer vrij voor de keeper die echter goed ingreep. Diep in de tweede helft werden we toch verrast door een snelle indribbel van Ter Apel. De spits van de thuisploeg knal hard en laag raak. Onze toppers bleven er vol voor gaan en hadden ook zeker de gelijkmaker verdiend. Helaas voor ons viel de goal aan de verkeerde kant. De spits van Ter Apel leek een overtreding te begaan op Jeen, maar mocht door en schoot de bal hoog tegen de touwen. De resterende speeltijd bleek te kort om er alsnog een gelijkspel uit te slepen en dus werd het na weer een prima pot voetbal van HOC toch 3-1 voor Ter Apel. Zaterdag 13 oktober spelen we weer thuis, dan komt SVV ’04 om 10.00 uur op bezoek in Odoorn.