Ga naar de teampagina van HOC 2

HOC 2,5 - SVBO 3

HOC2,5 – SVBO 3

Zondag 17 februari, het was tijd om aan te treden tegen SVBO 3, waar we in Barger-oosterveld nog met 5-1 van hadden verloren. Dat stond vandaag niet in de planning, dus had het trainersduo met Leo en Arjan besloten om HOC 3 om te dopen tot HOC 2,5, omdat het 2e deze dag vrij was.

Dus vol met goede moed kwamen we aan in de kantine, waar bleek dat de moed bij sommigen nog in de zwetser lag. Dus begonnen Leo en Arjan te puzzelen aan de opstelling, waarbij ze besloten om de zwetsergangers Jorn, Brian en Teun op de bank te plaatsen. Jacco die ook weer wat had gedronken bij de zwetser had geluk, omdat er door de kwaliteitsimpuls van de spelers van het 2e plek was voor 1 van de mindere spelers. Teun mocht vlaggen omdat die wat te veel bacardi had gedronken, goed gevlagt Teun. Verder was als volgt:

                    Jostein

Jacco            Wouter                Jasper                Djordi

    Martijn                Stefan            Gerjan

Guus                    Jaap                        Koen

 

En toen ging het dan echt beginnen, en wat meteen op viel was dat Mart er was te kijken, want die had gelijk weer het grootste woord. Maar goed, dan naar de wedstrijd zelf. HOC begon redelijk goed aan de wedstrijd, maar we waren toch slordig aan de bal, waaronder ook Djordi, die vanzelfsprekend ook weer had gezopen in zwetser. Toch kwam het goed in de eerste helft en kwamen we op een 1-0 voorsprong door een goed doelpunt van Koen. Met die stand gingen we ook de rust in.

In de rust besloten Leo en Arjan dat het team nog wel wat meer kwaliteit kon gebruiken, dus werd Jacco gewisseld voor Jorn. Verder gingen Gerjan en Jaap er uit en kwamen Teun en Brian er in.

In de tweede helft begonnen we wat minder, en daardoor kwamen we gelijk, 1-1 dus. Daarna begonnen we weer wat te voetballen, wat resulteerde in en panalty voor ons. Wouter ging als echte aanvoerder achter de bal staan en schoot hem keurig binnen, 2-1. Daardoor was SVBO gebroken, en walsten we er overheen totdat het 4-1 stond door goals van Koen en Stefan. Toch wou SVBO graag nog even wat terug doen. En dat deden ze ook. Eerst kreeg Martijn een schop in de vreter, en daarna scoorde SVBO ook nog de 4-2. Daar bleef het bij dus hadden we weer gewonnen.

Daardoor konden we weer met een goed gevoel aan het bier, wat we dus ook maar deden. Alleen wel jammer dat Mart ook bleef, want Mart bleek geen gevoel in de vingers te hebben en haalde daarom lauw bier op, wat dus toch een kleine smet op de dag was. Verder een prima resultaat en op naar Protos.