HZVV MO17-1 - Valthermond-HOC MO17-1

St Valthermond/HOC MO17-1

Teampagina

Eindelijk mochten we weer eens een wedstrijdje spelen. Deze keer een oefenwedstrijd tegen HZVV. Aangekomen in Hoogeveen krijgen we te horen dat we in 10 minuten moeten omkleden. Maar dat werden er 5 omdat we eerst de kleedkamer moesten zoeken. Toen we uiteindelijk omgekleed en wel op het veld stonden kon de wedstrijd beginnen. Dit was de opstelling:

Keeper: Esmee

Achterin: Romy, Claudia, Kim en Tessa

Middenveld: Guusje, Anna en Roos

Voorin: Sanne,Lonneke en Jorja

Wij hadden de aftrap. Na een minuut of 5 scoren wij de 0-1. Wij lieten goed voetbal zien dus daarom stond het met de rust al 1-3.

In de rust kregen we een vervelend nieuwtje. Onze keeper Esmee had met het inschieten haar vinger bezeerd en daarom kon ze niet verder keepen. Later bleek haar vinger gebroken te zijn. Beterschap Esmee!! Dus na even een kleine wisseling van keeper gedaan te hebben konden we beginnen met de tweede helft. De tweede helft ging goed, maar onze ballen wouden het doel niet altijd in. Uiteindelijk werd de eindstand 2-8. Romy en Stephanie bedankt voor het meedoen! Zaterdag 23-02 staat een belangrijke bekerwedstrijd op de programma, dus kom allen maar even kijken!

Groetjes Jorja