GEEL-ZWART BOVEN IN ZAALCOMPETITIE JO11

ST HOC/Valther Boys JO11-1

Teampagina

De zaalteams van HOC JO11 hebben deze winter super gepresteerd in de zaalcompetitie van de KNVB. Zaterdagochtend 26 januari stonden in Stadskanaal de laatste wedstrijden op het menu en ook deze werden allemaal gewonnen door de geel-zwarten.

Om 9.00 was het eerst de beurt aan HOC JO11-1. Zij speelden meteen ook hun laatste wedstrijd van deze leuke competitie. Omdat Nikia, Bram, Jesper, Pascal en Luna de week ervoor beide wedstrijden hadden gewonnen (de kraker tegen JO11-2 werd met 5-1 gewonnen en ZVC 1 werd met 4-0 aan de zegekar gebonden) waren ze al zeker van de zaaltitel. SPW JO11-1 was de tegenstander en die had een week ervoor nog nipt met 2-1 van HOC 2 gewonnen. Tijd voor sportieve revanche dus en die kwam er ook. Pascal en Jesper maakten de doelpunten voor HOC en de tegentreffer van SPW kwam te laat om onze geelhemden van hun achtste zege op rij af te houden. Onze zaaltoppers werden terecht gelauwerd met een prachtige medaille in HOC-stijl.

Voor zaalteam 2 stonden er maar liefst drie potjes op het menu. Eerst de derby tegen Valthermond 1 en die werd na een spannende pot nipt gewonnen met 2-1. Tegen ZVC 1 kwam de geel-zwarte machine wat langzaam op gang. HOC kwam toch op 1-0 en nadat Nikia knap een penalty had gekeerd ging het uiteindelijk toch nog snel en werd het 6-0.

Ook in de laatste wedstrijd waren onze geelhemden prima op schot. Met mooi en snel combinatievoetbal werd SJS 1 van het kastje naar de muur gestuurd. Omdat ook deze wedstrijd met 6-0 werd gewonnen, eindigde HOC 2 dankzij een sterke slotdag alsnog op een mooie tweede plek! Allemaal super gespeeld jongens en meiden!