ZAALTEAMS HOC JO11 PAKKEN OOK IN 2E SPEELRONDE DE VOLLE BUIT

ST HOC/Valther Boys JO11-1

Teampagina

Ook na de tweede speelronde van de zaalcompetitie zijn beide JO11-zaalteams nog steeds zonder puntverlies. Beide vijftallen moesten zaterdag 22 december in Musselkanaal twee keer aan de bak en alle vier wedstrijden leverden drie punten op voor HOC. Dat belooft nog wat voor de zaalkraker tussen beide HOC-teams op zaterdag 19 januari in Nieuw-Buinen.

Zaalteam 1 mocht als eerste spelen tegen SJS JO11-1 uit Stadskanaal. HOC had er duidelijk weer zin in en kreeg meteeneen paar mooie kansen. Het duurde even voordat het eerste doelpunt viel, maar nadat Jesper de 1-0 had gescoord ging het alsnog snel. Hij tekende ook voor de 2-0 en Pascal maakte met twee goals het kwartet vol voor HOC. Meteen daarna was zaalteam 2 aan zet en zij mochten het opnemen tegen SPW JO11-2. Spits Sem maakte al snel de 1-0 en de score werd daarna met mooie goals vrij soepel opgevoerd naar 3-0.

SPW JO11-2 was een klein half uurtje later ook de volgende tegenstander van zaalteam 1. HOC had de zaakjes weer goed op orde en Nikia en Bram hoefden slechts sporadisch in actie te komen om de aanvallers van SPW af te stoppen. Ook deze pot werd weer gewonnen met mooi zaalvoetbal. Pascal, Luna en Pascal tekenden dit keer voor de drie goals van de geel-zwarten. Het slotakkoord van deze zaterdag was voor zaalteam 2 met Nikia, Jeen, Danny, Daan en Sem. Wildervank JO11-1 was de tegenstander en die bleek zeer taai. Met een ferme punter scoorden de roodhemden de 1-0 en HOC moest dus aan de bak om deze achterstand goed te maken. Sem gleed knap de 1-1 binnen, maar HOC moest opnieuw in de achtervolging nadat Wildervank uit een corner de 2-1 had gescoord. De gelijkmaker van HOC viel gelukkig vrij snel en daarna gingen beide teams vol voor de winst. Nikia had een paar mooie reddingen in huis en na een snelle HOC-uitbraak via de rechterkant knalde Danny de 3-2 in de kruising! Het was daarna nog even spannend, maar de zege werd over de streep getrokken.