HOC JO11-1 – Twedo JO11-2

ST HOC/Valther Boys JO11-1

Teampagina

DAPPER STRIJDEND HOC KAN UITGERUSTER TWEDO EEN HELFT BIJBENEN

Na de fraaie en zwaarbevochten 3-2 bekerzege tegen Dalen op donderdagavond moesten onze toppers een kleine 40 uur later al weer aan de bak voor de eerste pot in de najaarscompetitie. Net als in de tweede bekerpot was Twedo JO11-2 de tegenstander. Dat was een hele spannende wedstrijd (3-4), maar dit keer bleek het verschil vooral in de tweede helft groter en gingen de blauw-witten met een 6-0 overwinning huiswaarts.

Pascal was er dit keer niet bij en daarom begonnen we met Nikia op doel en Bram en Danny in de defensie. Het middenveld bestond uit Daan, Jesper en Jeen en voorin stond het gevreesde aanvalsduo Sem en Luna. Jasper begon even aan de kant. Beide ploegen hadden er weer zin in en waren in het eerste kwart aan elkaar gewaagd. Bram en Danny bouwden het spel vaak goed op van achteruit. Er vielen echter geen doelpunten en ook na de eerste time-out bleef het lang 0-0. Een razendsnelle indribbel van Twedo verraste echter de HOC-defensie en de slimme spits van de gasten prikte door een woud van HOC-benen de 0-1 binnen. Onze geelhemden antwoordden onder andere met een vrije trap van Jesper die maar net overzeilde en een laag schot van Jeen dat in het zijnet belandde. Tot de ranja hielden de keepers hun doel schoon en dus was 0-1 ook de ruststand.

 

In de tweede helft ging het opeens snel. Na amper een minuut lag de 0-2 in het net en Twedo ging op zoek naar meer. Bij HOC leek de vermoeidheid na de extra bekerwedstrijd op donderdagavond langzaam maar zeker in de benen te zakken. Iedereen bleef ervoor gaan, maar Twedo was simpelweg net even wat fitter en maakte er uiteindelijk nog vier omdat de ruimtes achterin steeds groter werden. HOC had ook zeker een of twee goaltjes verdiend, maar in de afronding was het vaak net niet of stond de keeper van Twedo in de weg. Zo werd het uiteindelijk toch wel enigszins geflatteerd 0-6 voor Twedo.

Zaterdag 29 september gaan we om 10.45 op bezoek bij FC Ter Apel JO11-1. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!