v.v. Ruinerwold – v.v. HOC

HOC 1

Teampagina

 Op een prachtige regenachtige zondag mocht het eerste van HOC aantreden tegen het eerste van vv Ruinerwold. Aangekomen in Ruinerwold lagen de velden er goed bij om eens goed onderhanden genomen te worden door het voetballend spel van HOC. 

Het krachtsverschil tussen beide ploegen bleek behoorlijk groot te zijn, al was het even wachten op de eerste treffer van HOC. Na het aftasten van beide kante, kreeg HOC de overhand. Die openingstreffer kwam op naam van de rappe Richard Wiggers, waarna het in een kort tijdsbestek voor de rust nog 0-2 en 0-3 werd door Frank Fokke en Gertjan Spijker. Daarmee kon al wel gesteld worden dat de zege al zo goed als binnen was voor de bezoekers.

En dat bleek ook zo te zijn, want gedurende de tweede helft werd de score nog verder opgevoerd door HOC. Gertjan Spijker liet zijn tweede van de middag aantekenen, waarna Peter Fokke de 0-5 voor zijn rekening nam. Daarmee was de koek nog niet helemaal op, want in de slotminuten van de wedstrijd lukte het de gasten nog om er een heuse zevenklapper van te maken. Ook Wiggers ging op voor zijn tweede treffer, waarna het slotakkoord voor invaller Mark Wanders was, die de eindstand op 0-7 bepaalde.

Komende zondag treedt het eerste in eigen huis aan tegen vv Wijster, de promovendus uit de 5e klasse. Vv Wijster heeft afgelopen seizoen een prima seizoen gedraaid echter werd dit afgebroken vanwege de Corona-uitbraak, maar Wijster kreeg van de KNVB te horen dat ze dit jaar mochten aantreden in de 4e klasse. 

Aanvang 14:00 uur