EEC (2?1?) - HOC/Valtherboys 4

ST HOC/Valther Boys 4

Teampagina

Op een natte zondagmorgen stond de eerste oefenwedstrijd van de mannen van Tempel op de agenda. Uit naar Ees. Met nieuwe versterkingen Aron Tingen, Jaap Jelsma en Good old BJK ook voor het eerst van de partij. 

De zondagochtend humor zat er weer lekker in deze eerste wedstrijd. 

Sommige jongens hadden beter in Ees kunnen slapen als we de verhalen mogen geloven. Blijkbaar was hun budget slechts toereikend voor een uurtje in de welbekende (horeca)gelegenheid in Ees. We zullen geen namen noemen, maar wie verder leest zou het kunnen raden. 

Met een selectie van 16 spelers gingen we onder aanvoering van onze leider ‘t Is niet best vandaag-Winny’ op pad. Tom Tuintjer was zo vriendelijk om z’n tas thuis te laten en het vlaggen op zich te nemen. Prima gedaan.

Na een extra rondje door Odoorn omdat we nog niet compleet waren en we Jacco in een Disney pyjama hebben kunnen aanschouwen kwamen we in Ees aan. Dit verslag mag u als een oproep beschouwen om Jacco weer aan de vrouw te krijgen. 

We merken dat het vrijgezelle leven hem slecht doet. Zijn zwager heeft het nog geprobeerd door een mooie wekker voor hem te kopen, helaas zonder succes. Blijkbaar kosten de nachten hem teveel energie om op tijd wakker te worden. Naja, genoeg over het welbekende Paradijs in Ees. Het veld aan de N34 lag er weer keurig bij, de gehaktballen waren fantastisch en we hebben een voortreffelijke eerste helft op de mat gelegd. De opstelling was als volgt:

           Jostein

Lex Henk Heino Aron 

Jaap J John Jaap S 

Mike Basjan Rob 

Wissel: tom- teun- Elmer - jacco - mark 

Jacco heeft dan wel een 100% score op trainen, de reden voor de beslissing van Tempel is vermoedelijk bekend. 

Glasvezel Henkie moest er wegens een pijnlijke rib ook vanaf. Voor het verhaal achter deze bijnaam graag even contact opnemen met J.H. Tewis. 

Een verslag over een oefenwedstrijd is nu niet het meest spannende verslag. Het was een lekker potje in Ees met een mooie overwinning van 3-5 als resultaat. Zonde van de tegengoals op het laatst maar al met al een prima seizoensopening. Op naar een mooi seizoen!

Zondag 12 september de eerste thuiswedstrijd tegen Rolder Boys. Supporters tot dan!