Ga naar de teampagina van HOC 5

HOC 5 - Musselkanaal 5

Na een weekje herstel tegen Weerdinge, waar de blauwe plekken en de littekens nog bij iedereen te zien waren! Stond nu Musselkanaal op het programma deze keer niet zo’n mooie gras mat maar eerder een zandbak...maar goed daar heeft de tegenstander natuurlijk net zo veel last van!

Met Onana weer terug in de basis en de mollenvanger, die al 9 te pakken heeft op veld 2, weer in de verdediging (net zo makkelijk als mollen vangen zou je denken!)

Na de toss, die altijd gewonnen wordt door Marcel, begonnen we goed aan de wedstrijd de bal lekker in de ploeg! Helaas maar waar de tegenstander raakte ook een paar keer de bal en wel redelijk goed zo vloog de ene bal na de andere de kruising in! Waar zelfs Onana niets aan kon doen... de rust stand was dan ook kuch... 3-7

Na de peptalk van Jans en weer aan het wisselbeleid te hebben voldaan, gingen we vol goede moed de 2e helft in. Die goede moed was alleen niet voor hele lange duur, want het was Musselkanaal die al snel weer het net wist te vinden. Na zelf een bult kansen te hebben gemist hielp zelfs de tegenstander ons maar even mee om te laten zien dat zijn eigen keeper wel degelijk te passeren is!

We wisten er uit eindelijk nog een prachtige uitslag neer te zetten van 5-10!

Volgende week nieuwe ronde en zeker ook nieuwe kansen!

Mvg Remco Beek