Sweel JO13-1 - HOC JO13-1

ST HOC/Valther Boys JO13-1

Teampagina

Zaterdag 3 november,

9:30 Sweel JO13-1 – HOC JO13-1

Het is een koude ochtend en HOC heeft een krappe selectie want Twan was ziek en Marijn was niet helemaal fit, maar gelukkig had Erik Brent Middeljans gevraagd en die wou wel meedoen.

De wedstrijd begon rommelig en was redelijk in evenwicht, maar naar 10 minuten begon HOC de smaak te pakken te krijgen en speelde de bal goed rond. En toen begonnen ook de eerste schoten te komen. Sweel kon er moeilijk onderuit voetballen. En na een kwartier was er een aanval voor HOC en kreeg Brent de bal bij Damian en schoot hij hem met links in de verre hoek; 1-0 voor HOC. Toen werd Sweel wat beter maar kon niet tot kansen komen, te danken aan onze verdediging. En zo kwamen er nog wat schoten op goal van onze kant maar werden we eigenlijk niet meer gevaarlijk. We gingen de rust in met een 1-0 voorsprong.

Na de rust gingen we er weer voor. We begonnen niet zo heel goed aan de tweede helft. Sweel kwam er soms uit en creëerde een paar kleine kansjes. En daarna was er balverlies op het middenveld en kwam Sweel eruit met een goede actie kwam de speler 1 op 1 met Jeroen maar hij duikt op die bal af en heeft hem klem vast. Maar HOC werd weer wat sterker en kon de bal goed in de ploeg houden maar grote kansen waren er eigenlijk niet meer tot dat er een corner was en Diego nog een grote kans had, maar helaas hij werd gepakt door de keeper. En zo bleef  het gelukkig 1-0. Met de 3 punten weer terug naar huis. Op naar donderdag tegen Bargeres.

Thijn