HOC 7 - CEC 3

ST HOC/Valther Boys 7

Teampagina

Afgelopen zondag stond de thuiswedstrijd tegen CEC op het programma. Helaas voor onze fans was dit achter gesloten deuren.

Ik wilde eigenlijk vorige week een verslag schrijven, maar Age vond het zo leuk om dat al voor mij te doen. Ik had daarin willen beschrijven wat een geweldige impuls een MotM bokaal heeft op je privé leven. Nadat ik deze had ontvangen, werd ik thuis opgewacht door 2 zeer enthousiaste kinderen. In hun ogen is de bokaal blijkbaar belangrijker dan de punten.. Papa was de beste, ook een keer mooi om te horen 😊  

Ok, dan maar een verslag van de volgende wedstrijd. Die thuis was thuis in Exloo tegen CEC 3. Vooraf werd door enkelen onder ons benadrukt dat het een goed elftal was. Gezien de kantines niet open mogen zijn, was het wel vreemd dat er 2 dames klaar stonden om de kantinedienst te draaien.. Blijkbaar niet geheel goed communiceert, want ze mochten alleen zorgen voor de thee in de rust.  Maar bij deze toch bedankt voor het aanwezig zijn!

We werden vandaag versterkt door Jasper en Martin, waarvoor dank! Na een warming-up in de regen werd er om tien uur door Jans Eising gefloten voor het begin van de wedstrijd. Goed getimed door hem, want het was net droog geworden.

Als snel kregen we meerdere, niet te missen kansen, die, u raad het al, we misten.. Gelukkig hadden we Age in onze gelederen, geïnspireerd door de MotM bokaal begon hij van afstand te schieten waarbij 2 doelpunten vielen. De eerste uit een rebound door Jarno en de tweede door hemzelf. Vervolgens gingen we lekker door met voetballen en met het missen van kansen. Daarbij werd ook nog een prachtige kop goal door Jasper afgekeurd wegens buitenspel.

Als je zelf de kansen niet afmaakt, vallen die aan de andere kant, maar gelukkig konden we terugvallen op onze keeper Thijs, die enkele keren goed ingreep. Vlak voor de rust kwam uiteindelijk de geruststellende 3-0 alweer een afstandsschot, ditmaal van Remko.

In de rust vond het technisch hart het nodig 3 wissels door te voeren. Henri, Remko en Jans werden gewisseld ten faveure van Danny, Dirk en Jan.

Gelijk na de rust kwamen we op 4-0 door Jasper. Hierna verslapten we echter, waardoor er in korte tijd 2 tegendoelpunten te betreuren waren. Gelukkig wist andermaal Jasper er 5-2 van te maken, waarna we weer controle kregen op de wedstrijd. Vlak voor tijd mocht Henri weer in het veld komen voor de moegestreden Egbert. In de allerlaatste seconden wiste ook hij het net (eindelijk) te vinden om de einstand op 6-2 te bepalen.

Wederom 3 punten voor de boys van Reino en assistent Jurek!

Hopelijk tot over 2 weken! 

 

Doelpuntenmakers :

Jasper Scholten 2x

Jarno 1x

Age 1x

Henri 1x

Remko 1x