ST HOC / Valtherboys 4 - Asserboys 4

ST HOC/Valther Boys 4

Teampagina

Zondag 4 oktober, vandaag op het programma: ST HOC / Valtherboys 4 - Asserboys 4. Het beloofde een spannend duel te worden. De jongens van Tempel waren bijna allemaal topfit, iedereen was op tijd. Een goed begin van deze bijzonder mooie zondag.

Tempel had de jongens goed onder controle, de warming up verliep vlekkeloos. Daar gingen we. Als team speelden we goed. Iedereen deed goed zijn best, dat werd al snel beloond. Een kopbal van John uit de corner, een mooie goal! Door dit doelpunt werden de jongens uit Assen ook weer scherp. Wat leider Winnie opviel was dat de rechtsback van HOC een sterke mummelman lucht bij zich droeg, en daar bovenop ook een stapje minder deed dan de rest. Dit was de reden om Lex te wisselen met Elmer. Helaas vlak voor het fluitsignaal klonk, maakten de Asserboys nog 1-1.

Begin 2e helft, iedereen was weer klaargestoomd door ome Winnie, erboven op! De bal rolde goed rond bij HOC. Maar de Asserboys zaten er bovenop. Één klein foutje leidde tot de 1-2, vervolgens heerste er een hoop gezeur onderling wat de sfeer in de weide niet ten goede kwam. Daarnaast lastte Henk voor zichzelf nog een klein rustmomentje in, hij ging er even bij liggen. Gelukkig kwam de piekfijne verzorging van Bram Boelens er op tijd bij en kon hij zijn weg snel en pijnloos vervolgen. Assen kreeg het uiteindelijk makkelijker en scoorde er eenvoudig nog 2 doelpunten bij. Helaas leverde dit een eindstand op van 1-4. Zonde! Maar volgende week gaan we er weer volgas tegen aan! Bedankt voor het vlaggen Robin. Tot volgende week!

Groet,

Bram