CEC JO 11 - HOC JO11-1

ST HOC/Valther Boys JO11-1

Teampagina

GEELHEMDEN HOC MET STIP OP 7 NA ZEER RUIME ZEGE TEGEN CEC

Twee weken na de fraaie 6-2 thuisoverwinning tegen SVV’04 mochten de pupillen van JO11-1 zaterdagochtend 27 oktober weer aan de bak. Om 11.00 uur stond de wedstrijd tegen CEC JO11-1 in Emmer-Compascuum namelijk op de rol. Ondanks het feit dat we niet hadden getraind in de herfstvakantie werd het een klinkende 11-0 zege voor onze geel-zwarte toppers.

Iedereen was deze zaterdag weer present en dus reisden we om 10.00 uur met tien spelers plus trouwe aanhang af naar Emmer-Compascuum. Het was nog fris, maar eenmaal aangekomen op sportpark De Runde brak het herfstzonnetje al voorzichtig door. Na een korte warming up klonk om even voor 11.00 uur het eerste fluitsignaal. HOC zat er meteen bovenop en kreeg kans op kans. Jasper zette ons al snel op 1-0 en even later knalde Daan de 2-0 binnen via de onderkant van de lat. De achterhoede met goalie Nikia, laatste man Bram en backs Pascal en Jeen had verdedigend vrij weinig te doen en kon zich dus vooral met de opbouw van de HOC-aanval bezig houden. Jesper scoorde de 3-0 met een laag wreefschot en daarna ging het hard. Jasper, Pascal en Danny vonden het net namelijk ook nog zodat het bij rust al 6-0 stond voor HOC.

  

Ook in de tweede helft had HOC niet heel veel te duchten van de wel dapper strijdende CEC’ers. Het HOC-middenveld had de zaakjes prima op orde en stond aan de basis van diverse mooie aanvallen. Spits Sem maakte er al snel 7-0 van en niet veel later liet ook Luna het CEC-net bollen. Jesper liet zien dat hij net als Daan ook met links prima uit de voeten kan en maakte er 9-0 van. Het slotakkoord van deze doelpuntrijke ochtend was voor ons doelgerichte  aanvalstandem: Sem scoorde fraai met buitenkantje rechts en Luna joeg valk voor tijd ook de 11-0 nog tegen de touwen.

Zaterdag 3 november spelen we om 10.00 uur weer thuis in Odoorn en wel tegen Dalen/DSC JO11-1. Een leuke ploeg die we in de beker thuis nipt met 3-2 de baas waren, dus het belooft een spannende pot te worden.