Ga naar de teampagina van HOC 5

Weerdinge 3 - HOC 5

Deze koude maar zonnige morgen mochten de oude maar zeker nog niet versleten old stars aantreden tegen de jongens uit weerdingen.

Nadat iedereen zijn felicitatie’s hadden uitgereikt aan Danny die een vast contract  heeft afgedwongen ,konden wij hem deze week niet in de steek laten door punten te verliezen.

De leiders hadden weer een luxe probleem  en konden kiezen tussen 16 oudere talenten.

Met nog een witte laag forst op de mat en een afgetrainde scheids mocht het samen gestelde team los.

Oh ja moet nog even vertellen dat we een andere keeper op doel hadden onder de naam Gert-jan hij neemt de verantwoording van onze keepers nood op zich, want wij als team hebben Jarno even een enkeltje curaçao gegeven voor zijn prestatie’s afgelopen weken.

Na wat aftasten en kijkend waar de mogelijkheden voor ons lagen werd er na een kwartiertje gescoord door onze spits Jurek en toen ging het los!

De jongens van weerdingen probeerde alles om de HOC ers af te stoppen maar door onze ervaring en goed keepers werk kregen wij juist de kansen en die werd deze keer benut door Egbert onthou deze naam want na een super strakke voorzet kopte hij ook zijn 2e van de morgen raak.

De jongens uit weerdingen wisten zich geen raad meer en het werd een keiharde wedstrijd en veel gemekker naar de scheids die even dacht er geen zin meer in te hebben.

Na het uitvallen van onze laatste man Jans en de jongens van weerdingen begonnen met kloot schieten( helaas die van onze Egbert) en er blessures vielen in de dugout is het maar goed dat we een brede selectie hebben.

Toch gingen we met 3-1 voorsprong de kleedkamer in.

Het spel beeld van de 2e helft werd er niet beter op, op routine werd deze wedstrijd binnen gesleept met nog een hele mooie goal van Marchel die dit kunstje 20 jaar geleden wekelijks deed( zegt hij) de eindstand werd uiteindelijk 3-5 voor de old stars van HOC.

In de kleedkamer werd de schade van deze morgen nog even opgenomen, maar iedereen kan woensdag zich gewoon weer melden voor de training.

Dan moet er nog even de man of the match bekend gemaakt worden en dat was Remco ,zijn inzet was gigantisch en heeft veel klappen opgevangen en dat wordt nu beloond met deze mega bokaal.

Ik persoonlijk heb weer genoten van iedereen die heeft meegedaan en zijn kwaliteiten hebben getoond! Dit kan nog eens een heel leuk seizoen voor ons allen worden! Vergeet niet dat als je wint smaakt het bier lekkerder en zijn de vrouwen mooier.

Groet Dirk