Ga naar de teampagina van

Valthermond HOC MO17-Dalen MO17

Valthermond/HOC M017- Dalen MO17

Op zaterdag 20 oktober stond de bekerwedstrijd tegen Dalen op het programma. Na de warming -up kon de wedstrijd beginnen. Het was al gauw duidelijk dat wij sterker waren en na 3 kansen lag de 1-0 dan ook in het net. Dat onze fanatieke supporters al aardig verwent raken, blijkt wel uit de reactie die hieruit volgde..  hehe eindelijk was het commentaar. Het spel speelde zich dan ook voornamelijk op de helft van de tegenstander af en nog voor de ranja pauze hadden we al 8 keer weten te scoren.

Ontdanks de 8 -0  speelden we niet eens ons beste spel en met de opdracht er meer voetbal in te brengen gingen we het veld weer op voor de 2de helft.. Met een tegenstander die wel probeerde maar niet echt meer het geloof had, konden we de wedstrijd rustig uitspelen en wat aan het overspelen werken.  De score na de rust beperkte zich dan ook tot 3 – 0, maakt het weer een mooie 11-0 overwinning voor ons en we zijn weer een ronde verder in de beker.

Wie er allemaal voor ons gescoord hebben, bij zoveel doelpunten mis je dat wel eens.. Een goal is me gevraagt wel even speciaal te benoemen, de goal van sanne P. Deze had ze toch echt nog wel aangeraakt….dus…. bij deze ..

Claudia