CEC - HOC

HOC 1

Teampagina

HOC heeft in de tweede wedstrijd van de competitie twee punten verloren tegen CEC. Na de nederlaag van vorige week tegen SC Erica is de stijgende lijn dus ingezet. HOC moest het deze wedstrijd doen zonder Arjan Tewis en Mark van Bergen. Deze twee waren allebei geblesseerd. Stan Hiemstra en Mark Weerink hebben dit moeten opvangen. Dit hebben ze voortreffelijk gedaan en beide mannen wisten een goed pot neer te zetten. 

In de eerste helft van de wedstrijd heeft HOC laten zien dat ze goed kunnen voetballen. De hele eerste helft was er een overwicht. Uiteindelijk resulteerde dit ook in de 0-1. Gertjan Spijker gaf een steekpass op Frank Fokke en deze kans wist hij te benutten. Verder dan een kopbal vanuit een vroege voorzet kwam CEC niet tot kansen. 

In de tweede helft was er een meer open wedstrijd. HOC speelde een mindere helft dan de eerste. Dit resulteerde dan ook dat CEC een goal maakte. Na de goal was het aan HOC om de voorsprong weer op het scorebord te krijgen. De laatste twintig minuten leek die er ook te gaan komen. Een 100% kans werd gemist en een 100% goal werd afgekeurd. Doordat er de drang was om op voorsprong te komen kreeg CEC ook nog 2 mogelijkheden. Deze werden ook beiden gemist.

Volgende week speelt HOC de thuiswedstrijd tegen Westerwolde. Helaas zal dit zonder toeschouwers zijn.