Ga naar de teampagina van HOC 5

HOC5 - Ter Apel 4

We schrijven zondag morgen 10 uur . 14 oktober. Onze thuis wedstrijd was omgezet naar een uitwedstrijd. Ivm koude douches van de HOC accommodatie !!!!

Onze thermoondergoed kon in de kast blijven want de temperatuur was boven de 20 graden. De tegenstander kwam dit keer uit ter Apel.

In de beginfase tikte ter Apel keurig de bal rond. En sloten ze goed aan tot de middenlijn. Mooi voor ons want hun verdediging was vrij traag en onze voorhoede vreselijk snel. Dus elke bal die over hun verdediging werd gespeeld leverde direkt gevaar op. En zo stonden we met de rust op een lekkere voorsprong van 0 tegen 5.

De 2e helft kwamen er bij de tegenstander een paar nieuwe jongens in uit een ander elftal. Maar dit hielp hun niet aan de overwinning.

De eindstand was 1 tegen 7.

Aan mij de eerste om de motm bokaal uit te rijken. Moeilijke opdracht. Want iedereen kwam daar voor in aanmerking. Ik heb gekozen voor Dirk. Onze nieuwe aanwinst die we gekocht hebben van de vv uit buinen.

Iedereen bedankt voor de geweldige inzet. Danny, jammer dat je maar 1 minuut speelde ivm het inkorten van de wedstrijd van een kwartier.

En een speciaal bedankje voor Jarno. Top dat je alweer onder de lat wou staan.

Groet Age😘👍