Buinen 4 - HOC 7

ST HOC/Valther Boys 7

Teampagina

Wat is de hoofdstad van Drenthe?

Het is weer zondag, de mooiste dag van de week! Deze zondag Buinen uit op het programma.

Tijdens ons overleg over een vertrekpunt ontstond er discussie over wat nu het mooiste dorp van Drenthe is: “Odoorn, Exloo of Valthe toch Jarno”? Maar goed, geheel in ‘Corona proof’ vervoer naar Buinen ieder een eigen auto, dus mondkapjes waren niet nodig! 

Aangekomen niet alleen in Buinen, maar ook onder de kleren, door naar de kantine: koffie! Nadat Dirk ook de tegenstander begroet had en nog maar net de goede kleedkamer in liep konden we omkleden! Iedereen weer in het shirt het veld op.

Start van de wedstrijd, het ging gelijk op. Geen van beide teams hadden grote kansen. De grip op het middenveld raakten we een beetje kwijt, maar ze werden niet gevaarlijk door goed werk van onze laatste linie. Wij zelf deelden soms ook een speldenprikje uit, maar  daar troffen we het doel ook niet mee. 0-0

De rust 

Nadat de thee genuttigd is, de wissels zijn doorgevoerd door de trainer, kunnen we door naar de 2e helft. 

We kregen meer en meer de bal, werden gevaarlijker, alleen we stonden steeds buitenspel. Of het wel of niet was laat ik even buitenspel. Nadat we begin 2e helft met 10 man kwamen, werd Buinen toch een paar keer gevaarlijk en raakten zij zelfs de paal! Daar kwamen we goed mee weg! Weer terug met ons hele team werden we weer gevaarlijk na een mooie aanval over de flank. Dit mede dankzij Dirk die op de goede plek stond en makkelijk in kon tikken. Eindelijk een doelpunt: 0-1! Er is op dat moment niet heel lang meer te spelen. De laatste 10 minuten speelden we de wedstrijd goed uit en werd de overwinning binnengehaald! 

Man of the match: Henri. 1e helft top gevlagd, 2e helft sterk aan de bal en een assist. Dik verdiend!

Op naar volgende week.

Groetjes Remco Beek