Ga naar de teampagina van HOC 5

HOC Allstars - Sweel 5

 

Sinds de allstars het moeten doen zonder vaste keeper, gaat het de hele week over niets anders dan die felbegeerde plek onder de lat. Wie staat er zondag? Wie komt er die dag achter dat hij beschikt over tot dan toe onbekende talenten? Want ja zeg nou zelf, het is en blijft een bijzondere positie. Je speelt in het blauw in plaats van het geel, je doet je eigen warming up, je wordt extra smerig en je kunt je snel in positieve (en helaas ook negatieve) zin onderscheiden. Kortom een luxe plek, die zeker niet voor iedereen is weggelegd. Mocht u na het lezen van dit verslag denken; deze plek lijkt mij wel wat en ik heb op zondagochtend toch niets te doen, dan kunt u uw sollicitatie richten aan de leiding van HOC 5.

Dan de wedstrijd van vandaag. De allstars beginnen wederom in een 1-4-4-2 formatie, met de welbekende ruit op het middenveld. Ik onderstreep de 1, want vaak wordt de doelman vergeten. Bij ons is dit uiteraard niet het geval… De uitverkorene van vandaag is Jarno, alias the cat, alias André Onana (of Onéné). Jarno keept een prima wedstrijd, maar kan ondanks een aantal katachtige reflexen niet voorkomen dat we met een 0-2 achterstand de rust in gaan.

Tijdens de rust wordt ons een 2-2 eindstand op papier aangeboden door de mannen van Sweel, maar eigenwijs als we zijn, slaan we dit aanbod af.

In de tweede helft zien we een beter HOC. Ik ga uiteraard niet zeggen dat dit komt door de gouden hand van wisselen van onze leiding. Opvallend is het echter wel.. HOC krijgt een aantal behoorlijke kansen, maar het vizier van de spitsen staat nog niet op scherp. Het is ook pas de tweede wedstrijd van het seizoen, dus dit is niet erg. Gelukkig staat de zojuist ingebrachte gelegenheids-rechtshalf wel twee keer op de goede plek, waardoor HOC nog twee keer weet te scoren. Eindstand 2-2.

Na afloop wordt de MOTM bokaal uitgereikt aan onze keeper van vandaag. Een foto van dit memorabele moment is wel ergens terug te vinden op onze Facebook pagina. Als je keeper wilt zijn bij ons, ben je voorafgaand aan de wedstrijd al Man of the match. Dan worden zelfs kleine slippertjes vergeten en vergeven, of niet Jarno?

Heb ik uw interesse gewekt? Over een kleine vergoeding in de vorm van een gratis drankje of gehaktbal kan gesproken worden. U weet inmiddels waar de sollicitatie heen gestuurd kan worden…

Groeten, de leiding.