HOC 3- Stadskanaal 4

HOC 3

Teampagina

Na een strenge winter zit de winterstop er weer op voor de jongens van HOC 3, maar in de periode dat we vrij waren, hebben we zeker niet stilgezeten. 

We hadden namelijk een teamuitje (geregeld door Olly Oosterdijk & Henk Eleveld). 
Wat we gingen doen, was een verrassing, maar iedereen die Olly een beetje kent, had z'n mondje weer voorbij gepraat en kwamen we er in de wandelgangen al beetje achter wat we gingen doen (PIJN  LJJDEN).  
Zaterdag 25 januari was het eindelijk zover. We gingen met z'n allen op ons fietsje richting Barger-Oosterveld om te gaan paintballen. 
Daar aangekomen was iedereen natuurlijk bezweet en dorstig dus waren we wel toe aan een koude rakker. Toen kon het beginnen. Eerst kregen we uitleg. Er werd verteld dat de afstand minstens 3 meter moest zijn. 
Hier had de trainer (Leo) nogal moeite mee want hij schoot namelijk op z'n eigen teamgenoten en de afstand was zeker geen 3 meter (werkte dat ene biertje nu al?) 
Na 4 potjes te hebben gepaintballd was het wel duidelijk wie de echte mannen waren (team rood) zij werden namelijk overduidelijk de winnaar. 
En het bleef nog lang héél gezellig…. 
Tot zover de winterstop. 
 
Op zondag 2 februari was het dan eindelijk weer zover. De afgetrainde jongens van HOC mochten de wei weer in. Bijna iedereen was netjes voor 09:15 uur aanwezig, behalve één persoon onze Teun. 
Dit vonden we allemaal al een beetje vreemd, want normaal gesproken is onze Teun altijd keurig op tijd. 
Waar was Teun? Om daar achter te komen belde onze leider Mike Helmus Teun zijn moeder maar even op en ja hoor onze Teun had met een paar vrienden Club Senza afgesloten en lag om precies te zijn om 7.45 uur in zijn bed (goede voorbereiding). 
 
Olly maakt zich klaar en heeft de eer om de wedstrijd te gaan fluiten. Na een paar minuten voetballen krijgt Jesper de Graaf de bal en schiet hem koeltjes langs de keeper van Stadskanaal 1-0. HOC bleef doordrukken en krijgt in het eerste kwartier een paar goede kansen en een snelle counter over de linkerkant laat de keeper de bal los en schiet Mike de bal binnen Stand 2-0. Dat gaat lekker. 
De koploper weet niet wat hun overkomt. 
Stadskanaal doet er een schepje bovenop en binnen een paar minuten wordt het 1-2 door een goedlopende aanval. Vlak voor rust komt de koploper weer op gelijke hoogte. 
 
Na rust wordt er door de trainers gewisseld. Teun komt erin voor Mark. 
HOC is het eerste half uur de weg een beetje kwijt en binnen een mum van tijd is het 2-3. 
Dit doelpunt had overigens niet mogen tellen want Jacco had een keurige sliding in huis, maar de scheids ziet dit anders (iedereen kan een foutje maken). Na een geweldige bal van de onvermoeibare  Mart Eleveld kan ik hem er voor open goal zo inknikken maar ik was niet scherp genoeg en de bal ging over het vangnetje. Na alles of niets voetbal van HOC gooide de zanger van Stadskanaal roet in het eten 2-4.  
Graag zien we onze trouwe supporters terug bij onze volgende wedstrijd aankomende zondag in Zweeloo. 
 
 Groetjes Loco