ATTENTIE! ACHTUNG! ATTENTION! ATTENZIONE! HOC 3 PAKT PUNTEN

HOC 3

Teampagina

Op zondag 10 november ging HOC 3 on tour richting Dalerveen waar ze moesten optreden tegen het altijd lastige DSC. We begonnen de dag in het café, zoals we de avond ervoor altijd afsluiten. Maar dit keer om een bakkie koffie te doen. 

De heren Oost en Meursing hadden de volgende opstelling in gedachte:

Jostein

Jacco         Wouter        René        Jorn

Elmer        Teun        Mark        Jesper de G.

Jesper O.    Alessandro                         

Bankzitters: Joep, Jorrit, Jaap & John 

Met deze opstelling ging HOC volgas de wedstrijd tegemoet en al gauw kreeg Alessandro de bal hoog aangespeeld en hij bedacht zich niet en kopte hem zo over de keeper van DSC heen, die niks meer te vertellen had (0-1). Voor deze goal had HOC nog geen eens 10 minuten nodig. Dit kon niet anders uitlopen dan een afslachting voor DSC, ja nou niet dus HOC knalde er constant bovenop maar dit resulteerde echter keer op keer niet in nog meer doelpunten. In de eerste helft had HOC nog wel een vrije trap op een mooie plek net buiten de zestien. Jesper O. NAM DE VRIJE TRAP EN…………….. hij gaat er niet in. Jammer. Leuk geprobeerd. Volgende keer beter. De 45 minuten waren om en had was rust. 

Tijdens de rust werd bekend gemaakt dat de volgende spelers in het team kwamen: Joep (linksachter), Jorrit (linksmidden) & Jaap (linksvoor). En John die beweerde dat hij geblesseerd was. De volgende mannen genaamd Jorn, Alessandro & Jesper mochten samen met John de bank warm houden. Echter had Jorn de eer om te vlaggen. Vond hij ook echt leuk. De scheids had weer op zijn fluitje geblaasd en de wedstrijd was weer begonnen. Ook deze helft had HOC de gedachte maar op één ding staan, namelijk punten pakken. HOC had keer op keer kansen, zo had zelfs onze Jaap een kans waarbij hij over de bal maaide, jammer maar helaas. Ook onze Jesper O. die vaak op verkenningstocht richting het doel van DSC ging had niet veel succes, dit kwam wel mede door de talloze overtredingen die hij te verduren kreeg, waarop onze grensrechter Jorn, de heer Oosterdijk uitmaakte voor zeester. Maar we zijn ongeveer over de helft van de 2e helft en dan speelt heer Sjacco, onze Elmer in die ook maar eens voor de zoveelste keer een sprintje eruit gooit en het volgende wat ik u ga vertellen geloofd u vast niet maar is echt gebeurt. Elmer bevindt zich aan de rechterkant van de helft van DSC en geeft de bal een beste trap en scoort (0-2)!!! Elmer beweert dat het de bedoeling was dat hij hem op doel zou schieten. Nu HOC zijn hoogtepunt had behaald was het wel genoeg en sleepte HOC hun eerste 3 punten binnen. 

Volgende wedstrijd: HOC 3 – SVBC 3 

Locatie: Harm Kuiper sportpark 

Tijd: 10:00

TOT DAN!

Jesper de Graaf