HOC 3 - vv Sweel 4

HOC 3

Teampagina

Na 2 weken geen wedstijd te hebben gespeeld ging HOC 3 de weide weer in. Op een zonnige zondag ochtend stond de wedstijd tegen Sweel 4 op het programma. Op het Harm kuipers sport park in Odoorn werd de wedstijd gespeeld. 

Om precies 10:00 klonk het eerst fluit signaal van de scheidsrechter. De Opstelling van Hoc was als volgt Jostein in de goal Teun, Henk, Wouter en Jacco achterin. Jesper, Mark, John en Elmer op het middenveld. Olly en Rob voorin. Rob die terug komt van een blessure heeft gelijk weer de basis plaats in handen in de voorhoede van HOC. 

Al snel na de aftrap was het speel beeld eigenlijk maar een kant op. HOC was in de verdedigende stellingen. Na een gevaarlijke aanval van HOC was Sweel er snel uit door slim voetbal scoorde Sweel het eerste doelpunt van de ochtend.  Na de 0-1 ging HOC voetballen zocht de vrije man, met vlagen waren we gevaarlijk maar het mocht niet ‘lijden tot een doelpunt. Na 30 minuten voetballen komt HOC er goed door aan de rechter kant met een goede aanval de bal word voor gegeven en Olly maakt er 1-2 van.  Nog net voor de rust komt sweel er nog een keer door en maakt er 1-3 van dat is tevens gelijk de stand waar HOC de rust in gaat. 

Het fluitsignaal klonk na 15 min rust weer over het sport park in Odoorn. De 2e helft was van start gegaan.  Na 10 minuten voetballen was HOC in de aanval John met een loopactie maar het schoot hem in zijn teenspieren en kon niet verder voetballen. Gelukkig voor John  was hij wel op tijd voor de wedstijd FC Emmen - Vitesse. Teun die was gewisseld in de rust en die aan het vlaggen was mocht er weer in en de vlag werd overgedragen aan onze trainer Leo. Bedankt Leo. HOC was goed aan het voetballen 2e helft en heeft de kansen gecreëerd maar helaas niet benut. Na de counters van sweel stond er 1-5 op het scorebord. Maar door goed voetbal van HOC wist Mike het net te raken, 2-5.  HOC heeft de 2e helft gewonnen op het voetballende kwaliteiten, mentaal en fysiek, maar geen 3 punten. Eindstand 2-6 

Op naar volgende week zondag 10 november speelt  HOC uit tegen DSC”65