Zuidlaren MO17-1 -Valthermond/HOC MO17-1

St Valthermond/HOC MO17-1

Teampagina

Maandagavond 4 nov. Allemaal op tijd verzamelen bij het voetbalveld om om 17:45 te vertrekken naar Zuidlaren. De thuisblijvers en later komende support worden door Wobbe op de hoogte gehouden waar de groep zich bevind.. richting Zuidlaren dus.

Na een goede warming up beginnen de volgende meiden om 7 uur aan de aftrap. 

Op keep Kim, achterin aanvoedster en laatste man Kaja. Daarvoor Daphne en aan de zijkanten Chanté en Claudia . Het middenveld wordt gevormd door Sanne, Guusje en Esmee en voorin Jorja, Lonneke en Carmen.

Niet minder belangrijk op de bank Anna en Eline. En de geblesseerden Marit en Roos zijn natuurlijk ook mee voor de support.

Zuidlaren begint fanatiek, probeert de blauw witten flink onder druk te zetten, waar deze nog even in de wedstrijd moeten komen. Dit resulteert in wat kleine kansjes. De meiden van Valthermond/HOC nemen na een kwartier toch echt het spel over. 25ste minuut tot de verdiende goal van Jorja. Even later wordt Carmen door een mooie pass op het doel afgestuurd. De keepster van de tegenpartij  ziet zich genoodzaakt Carmen dan neer te leggen. De daaropvolgende penalty wordt beheerd binnengeschoten door Lonneke.

Er volgt een mooie goal van Kaja en 10 minuten naar de openingstreffer weet Jorja nogmaals de bal achter de keepster te werken. 3 minuten later is het dan weer Jorja die de russtand op 0 -5 brengt.

Rust..  de meiden in de kleedkamer, de ouders voor de gesloten kantine, maar wel met een aangeboden kopje thee.

Eline en Anne beginnen aan hun warming up en zij vervangen na de rust Claudia en Carmen.

De tweede helft gaan de meiden op zoek naar meer treffers. Zuidlaren doet nog goed hun best tegengas te geven en voor een ere treffer te gaan, maar de verdediging en Kim staan dit niet toe.

De net in het veld gekomen Anna gaat voor de 0- 6 en Daphne tekent voor de 0-7. Dan volgt een mooi schoot op doel, die niet wordt gestopt door de keepster, maar een speelster stompt de bal met 2 handen uit het doel. Zo mag Lonneke weer aanleggen voor de volgende penalty  en moet het meisje het veld verlaten. Maar onze trainsters Sanne en Mariska zijn zo vriendelijk en sportief om de scheids te melden dat dit wat hun betreft niet hoeft. Lonneke schiet de 0 -8 binnen en het meisje van de tegenpartij mag door.

Lonneke is on fire en gaat ook nog voor de 0-9.. zelfs de 10de goal was binnen bereik , maar het bleef bij 9.

Terwijl de meiden douchen, wachten we op een koud donker sportcomplex om huiswaarts te keren.

Door in de beker ( en voorlopig ook nog koploper in de competitie).

Gr een supporter.