Weerdinge 3 – HOC 3.5

HOC 5

Teampagina

Vandaag stond de eerste uitwedstrijd van het seizoen op het programma, in en tegen Weerdinge. Met liefst 6 gastspelers vanuit HOC 3 in de gelederen op een totaal van 13, mag met recht gesproken worden over HOC 3.5 in plaats van HOC 5.

Voorafgaand aan de wedstrijd kregen we Bartje overhandigd door de aanvoerder van Weerdinge. Deze was HOC na afloop van de wedstijd HOC – Weerdinge van vorig seizoen ontvreemd door de aangeschoten selectie van Weerdinge. Keurig geverfd in frisse geel/zwarte kleuren en voorzien van een logo van Weerdinge, staat Bartje inmiddels weer op zijn vertrouwde plek voor de kantine van HOC.

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. De eerste helft was behoorlijk, de tweede helft minder. Na een 1-0 stand bij rust, stond er uiteindelijk een eindstand van 5-0 op het scorebord in het voordeel van de gastheren uit Weerdinge. Omdat ook Buinen blijft verliezen, kunnen we nog steeds zowel naar boven als naar beneden kijken op de ranglijst.

Graag had ik de MOTM bokaal overhandigd aan één van onze gastspelers van vandaag, maar omdat de consequentie het schrijven van het volgende verslag is, heb ik gekozen voor onze linksback van vandaag (die overigens ook zeer verdienstelijk speelde): Erik Haan.

Hopelijk kunnen we volgende week na de thuiswedstrijd tegen De Treffer de eerste 3 punten noteren. Toppers van HOC 3, bedankt voor het meedoen. We hopen vaker een beroep op jullie te mogen doen.

Met hartelijke groet,
Bas