FC Klazienaveen 3 - HOC 3

HOC 3

Teampagina

Zondag ochtend 6 oktober.
Vertrek vanuit het mooie Odoorn, Harm Kuiper sportpark om precies te zijn. 
Om 10 uur in de ochtend staan de mannen van Leo en Arjan te popelen om te gaan ballen in de wei. Maar eerst moet er nog even richting Klazienaveen gereden worden. Na een lange rit van een minuut of 20 komen we aan in Klazienaveen. Na het zoeken van een plekje voor de auto komen we tot onze schrik erachter dat we op kunstgras mogen spelen. 

Na een strakke en goede warming-up staan de 11 van Leo en Arjan te springen om te beginnen.  Het eerste kwartier van de wedstrijd bleef het 0-0. Daarna kwam Klazienaveen met het eerste doelpunt. Helaashelaas..
De 2-0 kwam echter al snel.. daarna had Teun nog een perfecte kopbal waardoor de scheids de wedstrijd even stil heeft moeten leggen. Mike en kleine Mike lagen te creperen van de pijn. Er was een soort van biljartmove ontstaan waarbij met 1 bal de beide ballen van onze linksback geraakt werden. Helaas hebben we hier geen punten voor gekregen. 
De rest van de wedstrijd verliep niet al te best voor onze titanen. Na dat de scheids op z'n fluit had geblazen bleek de eindstand op 12-0 te staan.
Maar na regen komt zonneschijn, de gehaktbal is geslaagd met een ruimvoldoende namelijk een uitmuntende 7,74!
HOC 3 wil graag de spelers bedanken die op hun vrije zondagmorgen ons team hebben versterkt.