ST HOC/Valthermond vr1 - FC Klazienaveen vr2 14-0

St HOC/Valthermond VR1

Teampagina

Nadat ons het kampioenschap vorig seizoen door de Corona is ontnomen starten we vandaag met een nieuw seizoen. Nieuwe ronde nieuwe kansen. Vol goede moed, met enorm veel zin en gebrand om vele overwinningen binnen te slepen starten wij de competitie thuis tegen FC Klazienaveen vr2. 

Voor aanvang van de wedstrijd kregen wij van onze trainer Mark één opdracht. Snel scoren! Daarnaast nog wat tips als: “laat de bal het werk doen” en “houdt de bal laag/aan de grond”, “blijf voetballen”, “houdt rust in het team”... Tips waar we het best lastig mee hadden. Of niet gehoord...😅🙈
Wat we wel hadden meegekregen was snel scoren. Iets wat we naar mijn idee ook best goed hebben uitgevoerd. Na 5 minuten spelen stond de 3-0 op het scorebord! Mandy was ons aanspeelpunt in de spits. Middels slimme steekballetjes vanuit het middenveld en perfect genomen corners door Andrea konden alle drie de doelpunten op naam van Mandy worden bijgeschreven.
Continue stond Klazienaveen onder druk en had moeite het veld over te steken. Toch was daar éénmaal de kans. En klein foutje in de verdediging zette Marit aan het werk. Door goed keeperswerk wist ze de inzet van de tegenpartij te keren. De 0 werd behouden. Voor Klazienaveen bleef het dan ook bij deze ene kans. De dames van HOC waren veel in bal bezit en trokken de wedstrijd naar hun toe. In de rust stond het dan ook al 8-0! Doelpunten gemaakt door Kelly 2x, Rieneke en nogmaals Mandy.

Na de pauze pakten wij het spelletje direct weer op. Inez en Kim domineerden het middenveld. Met goed spelende Rieneke en Marieke op de flanken was Klazienaveen kansloos. Alle inzetten richting ons doel werd meteen onderschept door onze snelle backs Manon, Andrea en Rosan. Andrea mocht na rust de score weer openen, 9-0. Gevolgd door Mandy die de score op 10-0 zette. Daarna was Kim aan de beurt. Met een mooi afstand schot krulde de bal perfect in de kruising 11-0. Als afsluiter van de wedstrijd maakt onze nr. 14 de laatste drie goals, 14-0!!

Wat een fantastische start van de competitie.
Volgende week spelen we wederom thuis tegen CEC. Hopelijk tot dan! 🤗