Stadskanaal 4 - HOC 3

HOC 3

Teampagina

HOC 3 doet zichzelf tekort tegen Stadskanaal 4 (3-1)

Stadskanaal - Met vier wijzigingen ten opzichte van de topper tegen Borger zondag 15 september, verloor HOC bij het basisdebuut van Kooistra en van der Knaap met 3-1 van een zeurend Stadskanaal. 

Voor Kooistra kwam er een plekje vrij, omdat leidersduo Meursing en Oost de jonge Joop Schutrups na een reeks duels een weekje rust gunde. De vaker sterk invallende van der Knaap mocht Lony vervangen in de aanval. De overige basis negen waren: Kolk, Eleveld, Heinen, Bijkerk, Schorer, de Graaf, Hofman, van Larsdonk en Oosterdijk. 

Vier wijzigingen ten opzichte van een topduel ervoor, kan wel eens een verkeerd signaal geven naar een ploeg en olie op het vuur gooien bij de tegenstander. Maar aan HOC, waarvan Meursing en Oost vooraf hebben gezegd dat het niveau heel dicht bij elkaar ligt, was in de eerste helft niets af te zien.  

Binnen een klein half uur was het raak voor HOC. De 1-0 werd gemaakt door de man die het misschien wel het beste kon gebruiken van alle spelers van HOC: Niek van der Knaap.Van een meter of tien knikt hij de bal op aangeven van vanLarsdonk langs de keeper van Stadskanaal, 0-1. Stadskanaal herpakt zich in de tweede helft en zet de stand op een gelijkspel. Vervolgens wordt er een vrije bal genomen zonder dat deze bal stil heeft gelegen, de stand wordt op 2-1 voor Stadskanaal gezet. De aanvoerder van HOC verzoekt de scheids om contact met Zeist op te nemen en de beelden aan de zijkant van het veld terug te kijken. Helaas geeft de arbiter hier geen gehoor aan en telt het doelpunt. Na dit voorval krijgt de wedstrijd een grimmige sfeer, Katuin krijgt een doodsschop en kan van het veld worden gedragen. De speler van Stadskanaal is bij deze actie op zijn manier uitgegleden en de scheidsrechter veroordeelt het slippertje met een gele kaart. Vervolgens is er een duw- en trappartij tussen Talens van HOC en nummer 10 van Stadskanaal, de scheidsrechter treedt hier op met een rode kaart voor beide spelers. HOC laat het hoofd hangen en geeft Stadskanaal de mogelijkheid om de 3-1 te maken, waar Stadskanaal gebruik van maakt.

Eindstand Stadskanaal 4 – HOC 3: 3 – 1.

Nu snel verder naar de gehaktballencontest van HOC 3. De eerste bal is beoordeelt met een 6.6. Genoeg ruimte voor verbetering, tevens geldt ditzelfde voor de heren van Meursingen Oost. 

Aanstaande zondag wordt de wedstrijd tegen Schoonebeek 3 gevoetbald op het Harm Kuiper Sportpark te Odoorn, supporters tot zondag!

Met vriendelijke groet uw nummer 2