HOC 2 - Fc Ter Apel’96 2

HOC 2

Teampagina

Vandaag was het dan eindelijk zover. De start van de competitie. 

We spelen dit jaar voor het eerst in de 3e klasse.  Vandaag is de tegenstander Ter-Apel 96.

 

Na dat iedereen keurig optijd in de kantine aanwezig is. Komen de verhalen weer mooi over tafel. Zo is er een speler keurig om half 1 aan de hand van zijn moeder weer richting de Oude Kampenweg gegaan. 

 

We beginnen sterk aan de wedstrijd en we komen al snel op een 1-0 voorsprong. Prachtig lopende aanval. En wie anders als Sander Zikken maakt het af.

Ter Apel krijgt in de 1e helft nog een paar goede kansen , maar onze keeper staat werkelijk goed te spelen en weet HOC er door te trekken. 

 

In de rust wordt er 1 wissel toegepast. Sven gaat er af met een blessure en voor hem in de plaats komt Bas N erin.

Wij krijgen kans op kans maar we weten er geen raad mee. Ter Apel komt er sporadisch uit.. maar dan belant een half gebakken voorzet van hun zo achter Bakkie die de bal vollédig verkeerd in schat 1-1.

 

Kaspers past nog een wissel toe. De sterk spelende en volledig uitgeruste Mart verlaat het veld  en voor hem in de plaats komt Jelte. (Onthoud die naam)

Na dat de storm bij Ter Apel is gaan liggen en Bakkie nog paar keer goed gewerkt heeft verricht is het de beurt aan Jelte.. 

 

Jelte krijgt de bal begint aangemoedigd door de trouwe aanhang van hoc aan een werkelijk fenomenale solo zoals die nog nooit is vertoond. Hij kapt en draait 4 a 5 man het bos in. Hij bedenkt zich niet en haalt van ongeveer 20m verwoestend uit.. de bal beland schitterend in de winkel haak. 2-1

 

Sander Zikken prikt er nog 1goal bij waardoor de zege en de 1e 3 punten in de 3e klasse een feit zijn.  

We willen het publiek weer bedanken voor de komst naar het zon over goten sportpark! 

 

Hoc 2