Stem op én steun vv HOC tijdens Rabo ClubSupport!

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterkt de Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid van de Rabobank beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug kunnen geven.

HOC

Wij zijn een voetbalvereniging, een samenwerkende voetbalvereniging. Vanaf 2013 zijn we als dorpen Exloo en Odoorn reeds een samenwerking aangegaan, genaamd Hunso Oring Combinatie. Nu zijn we druk doende om dit ook met het mooie dorp Valthe te doen. Zo willen we dan ook graag als vereniging gezien worden. Samen staan we sterk.

Ons doel

We zijn al druk bezig met de gemeente voor het realiseren van een vernieuwd sportpark. Maar ook hier zullen we, om aan de wensen van onze leden te kunnen voldoen, zelf een bijdrage moeten leveren. De gelden die middels deze actie vrijkomen kunnen we dan ook goed gebruiken!

Stemmen 

Dit kan van maandag 4 tot maandag 25 oktober, via de Rabo App of door in te loggen via internetbankieren. Alléén leden (vanaf 12 jaar) van de Rabobank kunnen stemmen.

Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen. De uitslag wordt in de periode van 1 tot 14 november bekendgemaakt.