Bingo-avond

Lieve supporters,

Na een jaar waarin ineens alles anders ging dan normaal, waarin vrijwel niks meer mocht of open was, hopen we dat we in 2021 elkaar toch weer zullen ontmoeten op ons sportpark. Vooral de wedstrijddagen worden erg gemist. Samen met elkaar een balletje trappen, de kleedkamerhumor, de avond ervoor die nog is haarfijn wordt besproken, maar ook na het voetbal met elkaar in de kantine, iets waar we bij HOC erg goed in zijn.

Financieel heeft dit voor de club ook het één en ander betekend. Na al die wedstrijddagen die niet zijn geweest, hebben we allemaal natuurlijk flink gespaard. Het is nu weer tijd om de club te steunen en met mekaar de kop d’r veur te zetten.

Het gaat als volgt:

Zaterdag 30 januari organiseren we een online bingo!

Voor deze avond kun je bingokaarten kopen om mee te doen aan de bingo. In totaal worden er 5 rondes gespeeld, dus 5 verschillende kaarten. Per bingokaart worden er 3 mooie prijzen weggegeven. Alle prijzen komen van lokale ondernemers en worden gesponsord door de supportersvereniging. Dit betekent dat al het geld dat er binnenkomt rechtstreeks naar de club gaat.

Na het opgeven krijg je per mail een link naar het online programma microsoft teams waar de bingo gehouden zal worden. Ook krijg je in de mail de link naar jouw bingokaart(en), per bingokaart krijg je een aparte link. In deze mail volgt ook verdere uitleg over hoe we het spel gaan spelen.

Om aan alle rondes mee te doen en dus kans te maken op 15 mooie prijzen, betaal je €15,- en voor 1 losse bingokaart betaal je €4,-.

Opgeven doe je als volgt:

Foto's