Fijne feestdagen en een gezond 2021

Nu het eind van het jaar nadert, even een bericht vanuit het Bestuur. 

Het is voor iedereen een vreemd jaar geweest, het  eind van de Corona pandemie is helaas nog niet in zicht. 
Echter hopen we met z'n allen dat we weer snel op het veld mogen staan, en dan niet alleen om te trainen, maar ook om wedstrijden te spelen. 


Helaas zijn in de eerste weken van december een aantal betrokken HOC mensen ons ontvallen door ziekte, Jaap Ziengs, erelid en oud voorzitter en Schelte Kooistra, oud jeugd voorzitter en kartrekker van de paasei actie en de jeugdkampen. We wensen de nabestaanden veel sterkte toe.


Voor HOC kunnen we melden dat we er ons op dit moment redelijk door de Corona perikelen heen slaan, onze ledenaantallen groeien en dat is zeker positief. Onze jeugd heeft wekelijks door kunnen trainen, en ons 1e elftal heeft ook met enige regelmaat getraind.


De voorraden die we na de 1e Corona golf weer hebben aangeschaft, kunnen nog even voorruit of zijn op een andere slimme manier opgeruimd.


Onze groenploeg op de vrijdagmorgen heeft rondom het veld de singels weer netjes gemaakt, en zorgt er wekelijks voor dat alles schoon en netjes blijft.


De vervolggesprekken met Valther Boys zullen begin januari weer worden opgepakt.


Het contract met de trainer voor de 1e selectie Bas Nibbelke is met een jaar verlengt, de gesprekken met de andere mensen zullen begin 2021 met de Technische Commissie worden voortgezet.


Helaas kan door de Corona maatregelen het jaarlijkse Hutspot toernooi niet doorgaan. Wel is de supporters vereniging bezig het een en ander online te organiseren, houd daar onze website voor in de gaten.


We wensen alle leden, oud leden, donateurs, vrijwilligers en sponsoren fijne feestdagen, we hopen een ieder spoedig weer gezond op of rond het veld te kunnen ontmoeten.

Namens het Bestuur,

Harold Enting