Nieuwe samenstelling jeugdcommissie HOC/Valther Boys

Sinds kort is de samenstelling van de jeugdcommissie van HOC/Valther Boys enigszins gewijzigd ten opzichte van vorig seizoen. Marco Rijken heeft na een aantal jaren trouwe inzet voor met name de jongste jeugd besloten om voortaan alleen nog als leider actief te blijven voor onze vereniging. Hij heeft onder andere een aantal jaren het zaaltoernooi voor de jongste jeugd in Exloo in goede banen geleid, waarvoor onze hartelijke dank!

Gelukkig hebben we nu reeds een vervanger voor Marco gevonden in de persoon van Egbert Trip, die vanaf nu ook lid van de jeugdcommissie is. 

Verder is Henk Nieborg namens de jeugd van Valther Boys onlangs als nieuw lid tot de jeugdcommissie toegetreden. Hij vervangt vanaf nu André Nijboer en Jurriaan Moesker, die zich het afgelopen seizoen hebben ingezet voor de samenwerkende jeugdteams van HOC en Valther Boys. Daarnaast hebben we als jeugdcommissie van HOC/Valther Boys nu ook twee vertegenwoordigers binnen de Technische Commissie. Jonny Boorsma was al TC-lid en daar is nu ook Rutger Damhuis bij gekomen. Zij zullen zich onder andere richten op het wel en wee van onze jeugdtrainers en zijn daarvoor dan ook het eerste aanspreekpunt namens de jeugdcommissie.

Wij zijn bijzonder blij met deze nieuwe commissieleden en hun inzet voor de club!

De samenstelling van de jeugdcommissie is nu als volgt:

Andrea van Baardwijk – voorzitter (tevens bestuurslid)

Olaf Olsman – secretaris & cöordinator JO12/JO13

Henk Nieborg – lid namens de jeugd van Valther Boys

Eric Wessels – coördinator JO15

Jonny Boorsma – TC-lid en coördinator JO17/JO19

Rutger Damhuis – TC-lid 

Egbert Trip