Speciale theatervoorstelling voor HOC op donderdag 19 september

‘Dat schiet lekker op zo!‘ is een humoristische theatervoorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen bij de club. Voor leiders, trainers maar zeker ook voor ouders!

Over hoe je als trainer/coach of bestuurs- of commissielid kunt zorgen dat jullie sporters beter gaan presteren en je vereniging nog sterker wordt. Of hoe je als vader of moeder kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport. Maar ook op school en thuis.

Met een lach en een traan
In deze voorstelling volgen we een vader die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school én bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn.

Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes.

Enthousiaste reacties
De voorstellingen worden in Nederland omarmd door onder andere sportkoepel NOC*NSF en 42 sportbonden en zijn al door ruim 100.000 mensen bezocht. De reacties zijn zeer enthousiast. Bezoekers geven gemiddeld een 8. Een aantal reacties: ‘Heel grappig!’. ‘Zo herkenbaar!’.

Nu komt het theater op donderdag 19 september naar ons toe in Valthe, dus geef je snel op via de website: www.datschietlekkeropzo.nl. Voor HOC zijn zo’n 75 plekken beschikbaar: vol = vol! Mede dankzij onze samenwerking met de gemeente Borger-Odoorn is de theatervoorstelling voor HOC bovendien GRATIS te zien! 

Graag tot ziens op donderdag 19 september in Ons Dorphuis in Valthe. Inloop vanaf 19.00 uur. Theatervoorstelling: 19.30-20.45. Er is geen pauze.

Met sportieve voetbalgroet,

Jeugdcommissie HOC

Foto's