woensdag 25 november a.s., aanvang 20.30 uur.

Woensdag 25 november houdt de vv HOC de jaarlijkse ALV.

Een ALV, die wij helaas op een andere wijze moeten houden, dan jullie van ons gewend zijn. 

Geen vergadering in de kantine, maar een digitale versie!!

Onze keuze om de vergadering op deze manier te organiseren, heeft natuurlijk alles te maken met de maatregelen, die door de regering, ivm Corona, zijn afgekondigd. 

Het is o.a. niet toegestaan om de kantine te gebruiken voor een vergadering.

Een digitale ALV houdt in, dat je een dag voor de vergadering een link krijgt toegestuurd, die je kunt activeren als je wilt deelnemen.

Belangrijk is wel, dat je in het geval van deelnemen, middels het activeren van de link, jouw deelname vooraf duidelijk aangeeft. 

Dat doe je, door uiterlijk 3 dagen voor de ALV, het deelnemen te bevestigen middels een email. Deze stuur je naar de secretaris, secretaris@

Lees Verder

Ook bij HOC gelden vanaf vanavond 22.00 uur de nieuwe regels. Dit houdt in geen trainingen en wedstrijden voor 18+, wel trainingen geen wedstrijden voor 18-. De jeugd commissie gaat nog in overleg omtrent de invulling hiervan.

Hierbij het vernieuwde Corona protocol van vv HOC.

 

Het Bestuur

Sinds kort is de samenstelling van de jeugdcommissie van HOC/Valther Boys enigszins gewijzigd ten opzichte van vorig seizoen. Marco Rijken heeft na een aantal jaren trouwe inzet voor met name de jongste jeugd besloten om voortaan alleen nog als leider actief te blijven voor onze vereniging. Hij heeft onder andere een aantal jaren het zaaltoernooi voor de jongste jeugd in Exloo in goede banen geleid, waarvoor onze hartelijke dank!

Gelukkig hebben we nu reeds een vervanger voor Marco gevonden in de persoon van Egbert Trip, die vanaf nu ook lid van de jeugdcommissie is. 

Verder is Henk Nieborg namens de jeugd van Valther Boys onlangs als nieuw lid tot de jeugdcommissie toegetreden. Hij vervangt vanaf nu André Nijboer en Jurriaan Moesker, die zich het afgelopen seizoen hebben ingezet voor de samenwerkende jeugdteams van HOC en Valther Boys. Daarnaast hebben we als jeugdcommissie van HOC/Valther Boys nu ook twee vertegenwoordigers binnen de Technische Comm

Lees Verder

Afgelopen maandag hebben de eerste jeugd trainers hun contract mogen tekenen. We zijn erg blij met jullie inzet.!

Beste supporters,

Het bestuur wil een ieder bedanken voor hun bijdrage in de ballenactie.

Even voorstellen:

Zoals bij elke vereniging kan men niet zonder vrijwilligers. Zo ook bij HOC.  Een van de activiteiten van de voetbal vereniging zijn de werkzaamheden die zich rondom het veld afspelen. Deze groep mensen zijn meestal gepensioneerden die de voetbalvereniging een warm hart toe dragen. Deze groep noemt men de “groenploeg”.

Ze komen elke vrijdagmorgen bij elkaar om werkzaamheden te verrichten. Er wordt om 9.00 uur gestart met slap geouwehoer, onder het genot van een kopje koffie. Er zijn 2 soorten werkzaamheden: 1 soort, welke wekelijks terug keren en 1 soort, welke over grotere periodieken terug keren. Om 11.30 uur stoppen we de werkzaamheden. 

Op bijgaande planning ziet u welke personen zich voor de vereniging inzetten en wat voor soort werkzaamheden zoal verricht worden. Onder het puntje actie staan de initialen van medewerkers welke de werkzaamheden verrichten. Wanneer iemand verhinderd is, is dat geen proble

Lees Verder

Afgelopen week heeft het bestuur van HOC overeenstemming bereikt met de nieuwe keeperstrainer Peter van de Vlag. 

De oud doelman van Fc Groningen en Emmen gaat het nieuwe seizoen onze keepers onder zijn hoede nemen.

De huidige keeperstrainer van sc Cambuur en Valthermond was een oude bekende van onze keepers, daar een aantal jongens afgelopen seizoen al mee konden trainen bij Valthermond.

We wensen Peter veel succes!

Het bestuur.

De 22-jarige Frank Fokke heeft na een aantal jaren te hebben gespeeld voor Alcides besloten komend seizoen de overstap te maken naar HOC. Daarmee keert hij terug naar de club uit zijn woonplaats. Tevens heeft de 28-jarige Mark Wanders aangegeven de overstap te maken naar HOC, Mark heeft vele jaren gevoetbald bij vv EEC maar nu die stoppen met het spelen in de standaardklasse gaat ook hij spelen voor de zondag 3e klasser uit Exloo/Odoorn. De vereniging is zeer verheugd met deze aanwinsten.

Tot 1 juni a.s. kunt u uw lidmaatschap op zeggen bij secretaris@vvhoc.nl Opzeggen na 1 juni kan inhouden, dat de jaarcontributie geheel of gedeeltelijk betaald dient te worden.

Bestuur vv HOC

In navolging van het besluit van de regering heeft HOC ook besloten om per 6 mei as de trainingen voor de jeugd te hervatten.

Vooralsnog vinden de trainingen op hetzelfde tijdstip en veld plaats zoals gewend.

We hebben hierbij te maken met het door de Drentse gemeentes opgesteld sport protocol waarin verschillende regels en maatregelen zijn opgenomen. Tevens maken ook wij  gebruik van de door de NOC/NSF opgestelde protocollen. De diverse protocollen zijn hieronder te vinden. Wij verzoeken iedereen (spelers, trainers, leiders, coördinatoren, ouders, verzorgers, begeleiders en vrijwilligers) de protocollen goed door te lezen en er naar te handelen.

Tevens verzoeken wij ouders en verzorgers de regels en maatregelen met de trainende kinderen te bespreken.

Uw hulp is onmisbaar voor het goed laten verlopen van de trainingen. Het Bestuur

Steun onze club en help ons van onze voorraad af!

 

Bestellingen mogen naar Koen Hooiveld (06-20524451) geappt worden, afhalen zaterdagmiddag 11 april. Tijdstip krijgen jullie van Koen Hooiveld. Alleen pinnen.

Geachte leden,

 

Zoals jullie allemaal weten zijn het moeilijke en rare tijden. We zitten in een fase in ons leven die we niet kennen en niet eerder op deze schaal hebben mee gemaakt. Wij hopen dan ook dat het met een ieder goed gaat en dat iedereen zich goed door deze crisis weet heen te slaan.

Gezondheid voorop, voetbal is maar bij zaak.

   De overheidsmaatregelen, afgekondigd half maart, zijn inmiddels verlengd tot en met 28 april. De week ervoor zal bekend worden gemaakt hoe nu verder, verlenging of afbouwen van de maatregelen.

  Ook hebben wij een vereniging te runnen. Een gezonde vereniging die, als alles achter de rug is, weer met een frisse start het nieuwe seizoen in wil gaan.

Voordat het zover is, moet er heel wat gebeuren, sommige zaken lopen namelijk “gewoon” door. Wij zijn al druk bezig om de kosten te reduceren, echter onze voornaamste inkomsten bron, de kantine, staat al g

Lees Verder

De 24 jarige linksbenige centrale verdediger heeft besloten om na dit seizoen terug te keren naar de club waar het voor hem ook ooit begon. Na omzwervingen via vv Emmen ( jeugd en 1e ) en de laatste jaren Alcides ( hoofdklasse ) zal hij zich volgend seizoen aansluiten bij de zondag 3e klasser uit Odoorn/Exloo. De club is zeer blij met deze overgang en hoopt mede dankzij deze aanwinst de weg omhoog verder voort te zetten.