De leukste Sellingen supporters krijgen 2 flessen wijn van HOC

Wij, v.v. HOVC, zijn op zoek naar een trainer voor de vrouwen met ingang van het seizoen 2022/2023.

De dames komen uit in de vijfde klasse, trainen 2 x per week en spelen op zaterdag hun competitiewedstrijden.

Heb je interesse, neem dan contact op met Goos Drent, technischezaken@vvhoc.nl of 06-13851948.

 

Jans Spiegelaar is voor het komende seizoen 2022/2023 vastgelegd, als trainer/leider voor het tweede elftal. Jans was 5 seizoenen lang de hoofdtrainer van HOC. We kennen Jans als een echte  verenigingsman, hij draagt HOC een warm hart toe. Wij wensen Jans alvast veel plezier en succes in zijn tweede periode als trainer bij v.v. HOVC. 

 

HOC heeft afgelopen woensdag Erik de Jong gecontracteerd als de nieuwe hoofdtrainer voor de 1e selectie. De 46 jarige oefenmeester uit Emmen is op dit moment nog werkzaam bij vv Beilen, alwaar hij 6 seizoenen actief is. De visie en werkwijze van Erik passen goed bij de ambities van HOC. Erik de Jong heeft zich al bewezen bij verenigingen als vv Beilen, DZOH, vv Emmen en SVV'04.

 

 

Bas Nibbelke vertrekt aan het einde van het seizoen bij HOC.

Dat heeft Nibbelke het bestuur en de spelersgroep kort geleden te kennen gegeven. 

Nibbelke heeft er dan 3 seizoenen op zitten. Helaas zijn de afgelopen seizoenen niet uitgespeeld door Corona en het is maar afwachten hoe het restant van dit seizoen gaat verlopen.

Binnen kort zal HOC de zoektocht naar een nieuwe trainer starten.

UPDATE CORONAMAATREGELEN : Wedstrijden aankomend weekend gaan zoveel mogelijk door. Afgelopen weekend kwam het kabinet met aangescherpte maatregelen en daardoor het afgelasten van de avondtrainingen. Inmiddels hebben wij bericht van de KNVB hoe zij om gaan met de wedstrijden van de aankomende periode. In dit bericht lezen jullie hier meer over. Vanuit de gedachte ‘voetballen is en kan gezond’ wil de KNVB zoveel mogelijk wedstrijden door laten gaan. Vanuit onze vereniging proberen wij dit zo goed mogelijk te ondersteunen. Mede door te kijken waar trainen mogelijk is. Uiteraard moet iedereen voor zichzelf afwegen of hij of zij zich hier prettig bij voelt en hieraan mee wil doen. Mocht dat niet zo zijn voel dan de vrijheid om dit aan te geven. Concreet betekent dit voor ons het volgende: - Alle wedstrijden in de b-categorie gaan aankomend weekend (4, 5 december) door (uiteraard afhankelijk van de staat van de velden i.v.m. het weer); - De reguliere wedstrijd

Lees Verder

Namens HOC bedankt voor de vele werkzaamheden! 

Op een veiling voor het goede doel bij FC Emmen heeft sponsor Henk Eising, eigenaar van JOUWHYPOTHEEK.NL, een voetbalclinic bij FC Emmen gewonnen. Deze clinic is vervolgens geschonken aan de jeugd van ValtherBoys/HOC.  

Zondag 29 augustus 2021 was het dan eindelijk zover. De spelers van JO13 en JO15 mochten aantreden in het stadion van FC Emmen. Voor de kinderen een hele belevenis om op het hoofdveld te mogen voetballen. Onder begeleiding van 2 jeugdtrainers van FC Emmen werd er 1,5 uur stevig getraind. De enthousiaste trainers hadden mooie spelvormen uitgezet waar vol overgave aan mee werd gedaan. Passen, trappen, kappen, draaien, afwerken, passeren en een partijvorm, alles kwam voorbij. Tijdens de training was er nog een welverdiende ranjapauze. De meegereisde ouders genoten onder het genot van een kopje koffie van de spelvreugde van de kinderen.  

Spelers, begeleiding en ouders hebben genoten van de clinic en zijn Henk Eising dan ook enorm

Lees Verder

Sinds kort is de samenstelling van de jeugdcommissie van HOC/Valther Boys enigszins gewijzigd ten opzichte van vorig seizoen. Marco Rijken heeft na een aantal jaren trouwe inzet voor met name de jongste jeugd besloten om voortaan alleen nog als leider actief te blijven voor onze vereniging. Hij heeft onder andere een aantal jaren het zaaltoernooi voor de jongste jeugd in Exloo in goede banen geleid, waarvoor onze hartelijke dank!

Gelukkig hebben we nu reeds een vervanger voor Marco gevonden in de persoon van Egbert Trip, die vanaf nu ook lid van de jeugdcommissie is. 

Verder is Henk Nieborg namens de jeugd van Valther Boys onlangs als nieuw lid tot de jeugdcommissie toegetreden. Hij vervangt vanaf nu André Nijboer en Jurriaan Moesker, die zich het afgelopen seizoen hebben ingezet voor de samenwerkende jeugdteams van HOC en Valther Boys. Daarnaast hebben we als jeugdcommissie van HOC/Valther Boys nu ook twee vertegenwoordigers binnen de Technische Comm

Lees Verder

Afgelopen maandag hebben de eerste jeugd trainers hun contract mogen tekenen. We zijn erg blij met jullie inzet.!

Even voorstellen:

Zoals bij elke vereniging kan men niet zonder vrijwilligers. Zo ook bij HOC.  Een van de activiteiten van de voetbal vereniging zijn de werkzaamheden die zich rondom het veld afspelen. Deze groep mensen zijn meestal gepensioneerden die de voetbalvereniging een warm hart toe dragen. Deze groep noemt men de “groenploeg”.

Ze komen elke vrijdagmorgen bij elkaar om werkzaamheden te verrichten. Er wordt om 9.00 uur gestart met slap geouwehoer, onder het genot van een kopje koffie. Er zijn 2 soorten werkzaamheden: 1 soort, welke wekelijks terug keren en 1 soort, welke over grotere periodieken terug keren. Om 11.30 uur stoppen we de werkzaamheden. 

Op bijgaande planning ziet u welke personen zich voor de vereniging inzetten en wat voor soort werkzaamheden zoal verricht worden. Onder het puntje actie staan de initialen van medewerkers welke de werkzaamheden verrichten. Wanneer iemand verhinderd is, is dat geen proble

Lees Verder