Vanaf as zaterdag (17-04) zal er door de jeugd van vv HOC een klein toernooi gespeeld gaan worden. Vanuit de trainers kwam dit als suggestie zodat het wedstrijd idee weer een klein beetje tot stand kan komen. 

Samen met de TC, Leiders en de jeugdcommissie hebben wij dit op touw gezet. Het toernooi wordt gespeeld op twee zaterdagen (17-04 en 24-04) en op Koningsdag (27-04). Zoals hier boven staat vermeld zullen de teams gemixt worden. 

De JO8/JO9 en JO10        Spelen van 09:00 tot 10:30        Veld 1

De JO11/ JO12 en JO13        Spelen van 10:45 tot 12:15        Veld 1

De JO15/ JO17/ JO19 en MO19    Spelen van 12:30 tot 14:00        Veld 1

De JO7 gaat beide zaterdagen met het team een 2 tegen 2 toernooitje spelen. Op koningsdag worden er door de ouders een aanta

Lees Verder

Bekijk hier het trainingschema per 3-3-2021.

Lieve supporters,

Na een jaar waarin ineens alles anders ging dan normaal, waarin vrijwel niks meer mocht of open was, hopen we dat we in 2021 elkaar toch weer zullen ontmoeten op ons sportpark. Vooral de wedstrijddagen worden erg gemist. Samen met elkaar een balletje trappen, de kleedkamerhumor, de avond ervoor die nog is haarfijn wordt besproken, maar ook na het voetbal met elkaar in de kantine, iets waar we bij HOC erg goed in zijn.

Financieel heeft dit voor de club ook het één en ander betekend. Na al die wedstrijddagen die niet zijn geweest, hebben we allemaal natuurlijk flink gespaard. Het is nu weer tijd om de club te steunen en met mekaar de kop d’r veur te zetten.

Het gaat als volgt:

Zaterdag 30 januari organiseren we een online bingo!

Voor deze avond kun je bingokaarten kopen om mee te doen aan de bingo. In totaal worden er 5 rondes gespeeld, dus 5 verschillende kaarten. Per bingokaart worden er 3 mooie

Lees Verder

Nu het eind van het jaar nadert, even een bericht vanuit het Bestuur. 

Het is voor iedereen een vreemd jaar geweest, het  eind van de Corona pandemie is helaas nog niet in zicht.  Echter hopen we met z'n allen dat we weer snel op het veld mogen staan, en dan niet alleen om te trainen, maar ook om wedstrijden te spelen. 

Helaas zijn in de eerste weken van december een aantal betrokken HOC mensen ons ontvallen door ziekte, Jaap Ziengs, erelid en oud voorzitter en Schelte Kooistra, oud jeugd voorzitter en kartrekker van de paasei actie en de jeugdkampen. We wensen de nabestaanden veel sterkte toe.

Voor HOC kunnen we melden dat we er ons op dit moment redelijk door de Corona perikelen heen slaan, onze ledenaantallen groeien en dat is zeker positief. Onze jeugd heeft wekelijks door kunnen trainen, en ons 1e elftal heeft ook met enige regelmaat getraind.

De voorraden die we na de 1e Corona golf weer hebben aa

Lees Verder

Bas Nibbelke en HOC verlengen opnieuw de samenwerking. Halverwege dit vreemde seizoen kan HOC melden dat trainer Bas Nibbelke ook in het seizoen 2021-2022 de 1e selectie onder zijn hoede heeft.  "Het is tot nu toe een vreemd seizoen. Nadat Corona al voor een abrupt einde van het vorig seizoen heeft gezorgd, zijn we nu nog maar 4 wedstrijden onderweg", aldus Bas Nibbelke. "We moeten maar afwachten wanneer we weer kunnen voetballen, maar de verwachting is, dat we het volgend seizoen wel volledig kunnen afwerken". Bas en HOC zijn blij met de samenwerking en hopen weer zo snel mogelijk aan de slag te kunnen

Helaas hebben de nieuwe Corona maatregelen een streep getrokken door onze jaarlijkse kerststerren actie. Dit houdt dus in dat wij niet meer langs de deuren gaan om onze kerststerren en snijbloemen te verkopen.

Ook bij HOC gelden vanaf vanavond 22.00 uur de nieuwe regels. Dit houdt in geen trainingen en wedstrijden voor 18+, wel trainingen geen wedstrijden voor 18-. De jeugd commissie gaat nog in overleg omtrent de invulling hiervan.

Hierbij het vernieuwde Corona protocol van vv HOC.

 

Het Bestuur

Sinds kort is de samenstelling van de jeugdcommissie van HOC/Valther Boys enigszins gewijzigd ten opzichte van vorig seizoen. Marco Rijken heeft na een aantal jaren trouwe inzet voor met name de jongste jeugd besloten om voortaan alleen nog als leider actief te blijven voor onze vereniging. Hij heeft onder andere een aantal jaren het zaaltoernooi voor de jongste jeugd in Exloo in goede banen geleid, waarvoor onze hartelijke dank!

Gelukkig hebben we nu reeds een vervanger voor Marco gevonden in de persoon van Egbert Trip, die vanaf nu ook lid van de jeugdcommissie is. 

Verder is Henk Nieborg namens de jeugd van Valther Boys onlangs als nieuw lid tot de jeugdcommissie toegetreden. Hij vervangt vanaf nu André Nijboer en Jurriaan Moesker, die zich het afgelopen seizoen hebben ingezet voor de samenwerkende jeugdteams van HOC en Valther Boys. Daarnaast hebben we als jeugdcommissie van HOC/Valther Boys nu ook twee vertegenwoordigers binnen de Technische Comm

Lees Verder

Afgelopen maandag hebben de eerste jeugd trainers hun contract mogen tekenen. We zijn erg blij met jullie inzet.!

Even voorstellen:

Zoals bij elke vereniging kan men niet zonder vrijwilligers. Zo ook bij HOC.  Een van de activiteiten van de voetbal vereniging zijn de werkzaamheden die zich rondom het veld afspelen. Deze groep mensen zijn meestal gepensioneerden die de voetbalvereniging een warm hart toe dragen. Deze groep noemt men de “groenploeg”.

Ze komen elke vrijdagmorgen bij elkaar om werkzaamheden te verrichten. Er wordt om 9.00 uur gestart met slap geouwehoer, onder het genot van een kopje koffie. Er zijn 2 soorten werkzaamheden: 1 soort, welke wekelijks terug keren en 1 soort, welke over grotere periodieken terug keren. Om 11.30 uur stoppen we de werkzaamheden. 

Op bijgaande planning ziet u welke personen zich voor de vereniging inzetten en wat voor soort werkzaamheden zoal verricht worden. Onder het puntje actie staan de initialen van medewerkers welke de werkzaamheden verrichten. Wanneer iemand verhinderd is, is dat geen proble

Lees Verder