30 May 2020

Nieuwe keeperstrainer bij HOC

Afgelopen week heeft het bestuur van HOC overeenstemming bereikt met de nieuwe keeperstrainer Peter van de Vlag. 

De oud doelman van Fc Groningen en Emmen gaat het nieuwe seizoen onze keepers onder zijn hoede nemen.

De huidige keeperstrainer van sc Cambuur en Valthermond was een oude bekende van onze keepers, daar een aantal jongens afgelopen seizoen al mee konden trainen bij Valthermond.

We wensen Peter veel succes!

Het bestuur.

20 May 2020

Nieuwe spelers voor HOC

De 22-jarige Frank Fokke heeft na een aantal jaren te hebben gespeeld voor Alcides besloten komend seizoen de overstap te maken naar HOC. Daarmee keert hij terug naar de club uit zijn woonplaats. Tevens heeft de 28-jarige Mark Wanders aangegeven de overstap te maken naar HOC, Mark heeft vele jaren gevoetbald bij vv EEC maar nu die stoppen met het spelen in de standaardklasse gaat ook hij spelen voor de zondag 3e klasser uit Exloo/Odoorn. De vereniging is zeer verheugd met deze aanwinsten.

02 May 2020

Opzeggen lidmaatschap

Tot 1 juni a.s. kunt u uw lidmaatschap op zeggen bij secretaris@vvhoc.nl Opzeggen na 1 juni kan inhouden, dat de jaarcontributie geheel of gedeeltelijk betaald dient te worden.

Bestuur vv HOC

30 Apr 2020

Corona

In navolging van het besluit van de regering heeft HOC ook besloten om per 6 mei as de trainingen voor de jeugd te hervatten.

Vooralsnog vinden de trainingen op hetzelfde tijdstip en veld plaats zoals gewend.

We hebben hierbij te maken met het door de Drentse gemeentes opgesteld sport protocol waarin verschillende regels en maatregelen zijn opgenomen. Tevens maken ook wij  gebruik van de door de NOC/NSF opgestelde protocollen. De diverse protocollen zijn hieronder te vinden. Wij verzoeken iedereen (spelers, trainers, leiders, coördinatoren, ouders, verzorgers, begeleiders en vrijwilligers) de protocollen goed door te lezen en er naar te handelen.

Tevens verzoeken wij ouders en verzorgers de regels en maatregelen met de trainende kinderen te bespreken.

Uw hulp is onmisbaar voor het goed laten verlopen van de trainingen. Het Bestuur

08 Apr 2020

Voorraden verkoop

Steun onze club en help ons van onze voorraad af!

 

Bestellingen mogen naar Koen Hooiveld (06-20524451) geappt worden, afhalen zaterdagmiddag 11 april. Tijdstip krijgen jullie van Koen Hooiveld. Alleen pinnen.

07 Apr 2020

Corona

Geachte leden,

 

Zoals jullie allemaal weten zijn het moeilijke en rare tijden. We zitten in een fase in ons leven die we niet kennen en niet eerder op deze schaal hebben mee gemaakt. Wij hopen dan ook dat het met een ieder goed gaat en dat iedereen zich goed door deze crisis weet heen te slaan.

Gezondheid voorop, voetbal is maar bij zaak.

   De overheidsmaatregelen, afgekondigd half maart, zijn inmiddels verlengd tot en met 28 april. De week ervoor zal bekend worden gemaakt hoe nu verder, verlenging of afbouwen van de maatregelen.

  Ook hebben wij een vereniging te runnen. Een gezonde vereniging die, als alles achter de rug is, weer met een frisse start het nieuwe seizoen in wil gaan.

Voordat het zover is, moet er heel wat gebeuren, sommige zaken lopen namelijk “gewoon” door. Wij zijn al druk bezig om de kosten te reduceren, echter onze voornaamste inkomsten bron, de kantine, staat al geruime tijd droog. Koelkasten staan uit, voorraden worden afgebouwd en lopende contracten worden tegen het licht gehouden. Dit alles om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Gelukkig helpen de Gemeente Borger Odoorn, de rijksoverheid en de KNVB ons hierin.

Het Bestuur heeft daarom gemeend om door te gaan met het innen van de contributies. We weten niet hoe lang het gaat duren, en kunnen pas achteraf in kaart brengen wat het ons gekost heeft. De inkomsten uit de kantine opbrengsten zijn wel meegenomen in de begroting van dit seizoen. Het Bestuur zal dit in de Algemene Ledenvergadering, eind dit jaar, toelichten en waar nodig op reageren. Wij vragen om begrip van deze actie.

De gemeente heeft inmiddels besloten om het (groot) onderhoud van de velden naar voren te halen, zodat we in het nieuwe seizoen weer op een goede grasmat kunnen trainen en onze wedstrijden kunnen spelen.

Mocht de situatie het toelaten om ook nog dit seizoen te kunnen trainen of een oefenwedstrijd te kunnen spelen, laten we jullie dat weten. Wij volgen hierin het standpunt van het RIVM, KNVB en de overheid.

Mocht iemand vragen of opmerkingen hierover hebben, wij zijn bereikbaar via de bekende wegen vermeld op de website.

Wij hopen dat een ieder gezond door de Corona crisis heen komt om jullie zo snel mogelijk weer op ons sportpark te treffen.

 

Namens het Bestuur,

 

Harold Enting

 

21 Mar 2020

Peter Fokke komt volgend seizoen de gelederen van HOC versterken.

De 24 jarige linksbenige centrale verdediger heeft besloten om na dit seizoen terug te keren naar de club waar het voor hem ook ooit begon. Na omzwervingen via vv Emmen ( jeugd en 1e ) en de laatste jaren Alcides ( hoofdklasse ) zal hij zich volgend seizoen aansluiten bij de zondag 3e klasser uit Odoorn/Exloo. De club is zeer blij met deze overgang en hoopt mede dankzij deze aanwinst de weg omhoog verder voort te zetten. 

17 Dec 2019

Bas Nibbelke en HOC verlengen samenwerking.

Halverwege dit seizoen kan HOC melden dat trainer Bas Nibbelke ook in het seizoen 2020-2021 de 1e selectie onder zijn hoede heeft.  

“Fijn dat HOC veel vertrouwen in mij heeft. Daarnaast heb ik het er erg naar mijn zin. Na een ietwat stroef begin, heb ik veel vertrouwen in de spelersgroep om de basis te leggen om van HOC een stabiele 3e klasser te maken en daar deel van uit te maken. Daar wil ik graag deel vanuit maken”, aldus Bas Nibbelke.  

De huidige 3e klasser gaat met een 8e plaats de winterstop in, maar heeft inmiddels zijn draai gevonden en ziet ook met vertrouwen de rest van het seizoen tegemoet.

04 Sep 2019

Nieuwe trainingsdoelen

Dankzij de Vrienden van HOC hebben we nieuwe trainingsdoelen mogen begroeten. We willen de Vrienden van graag bedanken voor deze doelen!