UPDATE CORONAMAATREGELEN : Wedstrijden aankomend weekend gaan zoveel mogelijk door. Afgelopen weekend kwam het kabinet met aangescherpte maatregelen en daardoor het afgelasten van de avondtrainingen. Inmiddels hebben wij bericht van de KNVB hoe zij om gaan met de wedstrijden van de aankomende periode. In dit bericht lezen jullie hier meer over. Vanuit de gedachte ‘voetballen is en kan gezond’ wil de KNVB zoveel mogelijk wedstrijden door laten gaan. Vanuit onze vereniging proberen wij dit zo goed mogelijk te ondersteunen. Mede door te kijken waar trainen mogelijk is. Uiteraard moet iedereen voor zichzelf afwegen of hij of zij zich hier prettig bij voelt en hieraan mee wil doen. Mocht dat niet zo zijn voel dan de vrijheid om dit aan te geven. Concreet betekent dit voor ons het volgende: - Alle wedstrijden in de b-categorie gaan aankomend weekend (4, 5 december) door (uiteraard afhankelijk van de staat van de velden i.v.m. het weer); - De reguliere wedstrijd

Lees Verder

Namens HOC bedankt voor de vele werkzaamheden! 

Op een veiling voor het goede doel bij FC Emmen heeft sponsor Henk Eising, eigenaar van JOUWHYPOTHEEK.NL, een voetbalclinic bij FC Emmen gewonnen. Deze clinic is vervolgens geschonken aan de jeugd van ValtherBoys/HOC.  

Zondag 29 augustus 2021 was het dan eindelijk zover. De spelers van JO13 en JO15 mochten aantreden in het stadion van FC Emmen. Voor de kinderen een hele belevenis om op het hoofdveld te mogen voetballen. Onder begeleiding van 2 jeugdtrainers van FC Emmen werd er 1,5 uur stevig getraind. De enthousiaste trainers hadden mooie spelvormen uitgezet waar vol overgave aan mee werd gedaan. Passen, trappen, kappen, draaien, afwerken, passeren en een partijvorm, alles kwam voorbij. Tijdens de training was er nog een welverdiende ranjapauze. De meegereisde ouders genoten onder het genot van een kopje koffie van de spelvreugde van de kinderen.  

Spelers, begeleiding en ouders hebben genoten van de clinic en zijn Henk Eising dan ook enorm

Lees Verder

15-8  HOC 1             - EMMS 1          3-7

21-8 HODO 1           - HOC 1             2-4

22-8 Germanicus 2  - HOC 2             2-1

22-8 Valthermond 5 - St HOC/ VB     6-8

24-8 HOC 1  - Valthermond 1            1-2

29-8 Fc Ter Apel'96 2 -HOC 2            5-2

29-8 EEC - St HOC/ VB 4                  2-5

29-8 HOC 1 - SVZ 1                          5-3

31-8 HOC 2 - Valthermond 2            3-3

2-9  Annen 1 - HOC 1                       8-3

Lees Verder

In de bijlage vindt u het trainingsschema voor de jeugd en senioren.

Hieronder volgt de voorlopige teamindeling voor de senioren seizoen ‘21-‘22

Tonnie Menke uit Klazienaveen zal het komende seizoen 2021-2022 ons tweede team onder zijn hoede nemen.

Hij is geen onbekende voor HOC, hij was al eerder jeugdtrainer bij Oring/HOC en kijkt er naar uit om bij HOC aan de slag te gaan.

Tonnie is in het verleden trainer geweest bij o.a. Zandpol, Erica ’86 en Sc Angelslo.

Wij wensen Tonnie veel succes

Het bestuur

Onderstaand de teamindeling van de jeugd voor seizoen 2021-2022.

Sinds kort is de samenstelling van de jeugdcommissie van HOC/Valther Boys enigszins gewijzigd ten opzichte van vorig seizoen. Marco Rijken heeft na een aantal jaren trouwe inzet voor met name de jongste jeugd besloten om voortaan alleen nog als leider actief te blijven voor onze vereniging. Hij heeft onder andere een aantal jaren het zaaltoernooi voor de jongste jeugd in Exloo in goede banen geleid, waarvoor onze hartelijke dank!

Gelukkig hebben we nu reeds een vervanger voor Marco gevonden in de persoon van Egbert Trip, die vanaf nu ook lid van de jeugdcommissie is. 

Verder is Henk Nieborg namens de jeugd van Valther Boys onlangs als nieuw lid tot de jeugdcommissie toegetreden. Hij vervangt vanaf nu André Nijboer en Jurriaan Moesker, die zich het afgelopen seizoen hebben ingezet voor de samenwerkende jeugdteams van HOC en Valther Boys. Daarnaast hebben we als jeugdcommissie van HOC/Valther Boys nu ook twee vertegenwoordigers binnen de Technische Comm

Lees Verder

Afgelopen maandag hebben de eerste jeugd trainers hun contract mogen tekenen. We zijn erg blij met jullie inzet.!

Even voorstellen:

Zoals bij elke vereniging kan men niet zonder vrijwilligers. Zo ook bij HOC.  Een van de activiteiten van de voetbal vereniging zijn de werkzaamheden die zich rondom het veld afspelen. Deze groep mensen zijn meestal gepensioneerden die de voetbalvereniging een warm hart toe dragen. Deze groep noemt men de “groenploeg”.

Ze komen elke vrijdagmorgen bij elkaar om werkzaamheden te verrichten. Er wordt om 9.00 uur gestart met slap geouwehoer, onder het genot van een kopje koffie. Er zijn 2 soorten werkzaamheden: 1 soort, welke wekelijks terug keren en 1 soort, welke over grotere periodieken terug keren. Om 11.30 uur stoppen we de werkzaamheden. 

Op bijgaande planning ziet u welke personen zich voor de vereniging inzetten en wat voor soort werkzaamheden zoal verricht worden. Onder het puntje actie staan de initialen van medewerkers welke de werkzaamheden verrichten. Wanneer iemand verhinderd is, is dat geen proble

Lees Verder